15 FRÅGOR OM SMINK

1. Hur långt tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?

- Lägger ca 10min på smink och vad gäller med håret, så antingen tvättar jag det (men då måste jag gå upp lite tidigare hehe) annars så sätter jag alltid upp håret i en tofs.

2. Och inför en utekväll?

- Då brukar jag alltid sätta på musik, sminka mig fixa håret och dricka någon drink samtidigt. Oftast så gör jag inget innan så jag brukar fixa mig i flera timmar! Jag lägger jätte mycket tid på min bas och ögonskuggan. Håret brukar jag bara platta eller locka men jag är så dålig på att styla hår så jag skiter oftast i det!

3. Vad har du för sminkrutin?

- Ansiktskräm, primer, concealer, foundation, puder, bronzer, contour, blush, ögonskugga, mascara/ lösögonfransar, setting spray, highlighter och till slut läpparna.


4. Hårrutin?

- Jag tvätttar håret ca 2ggr/veckan med schampo, balsam och ibland hårinpackning innan balsamet såklart.
När håret är blött lägger jag i mitt leave in kräm som gör att håret torkar till ca 85% och avslutar med olja.


5. Ansiktsrutin?

Jag tar bort det mesta utav sminket med min rengörning ifrån acospotless. Sen går jag in med min rengörning ifrån paulas choice och tar bort det överflödiga samt rengör på djupet med hjälp av min Foreo.
Ibland tar jag och använder min exfoliering ifrån Murad - sköljer av och lägger mitt serum ifrån M Picaut och min dagkräm ifrån paulas choice eller nattkräm ifrån Maria åkerberg och innan jag går och lägger mig så lägger jag en super återfuktandemask ifrån paulas choice.

6. Om du bara fick använda en sminkprodukt, vad skulle det vara?

- mineralfoundation!

7. Vad är din favoritprodukt just nu?

- By Terry - hyaluronic hydra powder. Gör huden så mjuk att en babyrumpa känns sträv haha! Samt att inget glans kan synas under dagen.

8. Vad önskar du att du var bättre på sminkmässigt?

- eyeliner! Jag suger på det, dels för jag darrar så mycket och sen för att den helt enkelt inte blir bra. Jag själv tycker inte att jag passar i eyeliner så jag övar ju aldrig heller, men jag önskar verkligen att jag kunde lära mig.

9. Ändrar du sminket efter årstid?

- Egentligen är det bara ögonskuggorna som jag ändrar efter årstid men jag brukar köra all in på solpuder under vår och sommartider, samt mycket glow och mer ljusa färger på ögonlocken. På hösten vill jag ha mer lila / röda nyanser samt på vintern lite mera kalla skuggor som silver.

10. Är du ofta osminkad?

- Ja när jag inte jobbar utan bara är hemma!

11. Berätta om en rolig smink/hår-anekdot.

- rolig och rolig vet jag inte haha men jag sminkade mig alltid med extrema neon ögonskuggor när jag gick på mellanstadiet haha samt typ rosa läppstift haha skitfult!

Efter att ha sett Kalle och chokladfabriken så testade jag att sätta ett tuggummi bakom örat - ja ni kan väl vara smartare än jag var och räkna ut vad som hände... det roliga är att hur gammal var jag? 16? Haha snacka om att jag just dumförklarad mig...

12. Vem sminkar sig finast av alla du vet?

Felicia Aveklew vinner det priset!

13. Ett absolut smink-nej?

- icke matchande foundation (ex, för ljus eller för mörk) ögonbryn som är för hårtmålade. Eller rouge som ser ut som blåmärken.

14. Sminkprodukt du önskar kunde uppfinnas?

- oj jag kan inte komma på något just nu...

15. Ett hemligt sminktips?

- Spraya setting sprayet innan highlightern, highlightern förlorar sitt glow med sprayet ovanpå (iallafall på mig)
Samt att använda setting spray då sminket smälter ihop och ser flawless ut!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

LizetteDidriksson
LizetteDidriksson,
Intressant inlägg! Blev sugen på att göra ett liknande! 😁 Setting spray though ❤ Kika gärna in min blogg om du vill! 😘
nouw.com/lizettedidriksson