2014
Thank god, this shitty year is over!
Först ville jag skriva att 2014 var sämst på alla sett och vis, men när jag faktiskt tänker tillbaka på allt jag varit med om, både saker och hur mycket jag har förändras så var det endå inte så dumt iallafall.
 MEN.All Lycka/ känslor ifrån 2013 bara försvann och blev till tvärtom, but i aint surprised... 2013 är det enda året någonsin som har varit riktigt bra.. Vad muntert i know! Så med detta så har det varit ett shitty year!!
Och alla år har sina up's n downs och jag har varit med om så mycket saker detta året som jag inte gjort innan som detta:
?Rest till san Diego med min familj?Rest till NYC med Amanda?Festat i en limo igenom Hela HollywoodSurfat Tillbringat stor tid i Malibu, Beverly hillsMött nya peps som verkligen har förändrat mitt liv?Lämnade Los Angeles ?Tillbringat en weekend i Götet med dom bästaThe list can go on...
Men det positiva är endå att jag fick lära känna Amanda mer och Fredrika kände jag ju inte sen innan. Dock så förlorade jag några stycken men men ens rätta jag syns alltid till slut! 
Nu hoppas jag en engång på ett mer 2013 likt år.Kom igeeen nu då 2015!!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer