2021 FAVORTER

nytt år betyder att vi ska gå igenom föregående år favoriter. Jag har kikat på vilka som var mina favoriter året innan och inser att dem även har varit mina favoriter under 2021 med så därför kommer detta inlägget se lite annorlunda ut. HÄR kan ni läsa om mina favoriter 2020 och HÄR kan ni läsa om några favoriter från 2021 som jag gjorde i våras. Alla utom några få har varit mina favoriter under 2021 och dem som inte har används under 2021 är dessa:

- Smashbox face primer serum - har inte köpt ny då andra har funkat likabra

- Beauty act baked bronzer - har kvar men har dragit mig till andra

- Tarte Shape tape concealer - använder sällan concealer så har ej köpt ny när den har tagit slut

- By terry Tinted hydra powder - superbra puder men har testat andra, kommer dock absolut köpa om

- Urban decay Brow finish setting gel - denna läste jag skulle utgå? dock finns den på sephora ser jag NU så ska nog köpa en ny.

Annars så har jag tok använt dem resterande produkterna så jag kommer bara att fylla på med produkter som jag utöver dessa har älskat under 2021.

Många av dessa produkter hittade jag i slutet av 2021 men som glänste över alla snabbt.

- Caia blush var en sån produkt, oj vad fin denna är, den är pigmenterad men ändå behöver man inte vara allt försiktigt med den.

Caia ”all eyes on me”

Denna ögonskuggs primern blev min favorit på direkten, oj vad den känns återfuktande samt får skuggorna att hålla hela dagen, STOR STOR favorit! Jag valde att slänga in caia’s singelskuggor då jag insåg hur mycket jag har använt dem matta. Det var inte så längesen jag pratade om dem men formulan är så mjuk och pigmenterad en av dem bästa formulan jag har testat faktiskt. Jag hoppas dem släpper flera nyanser!

- Mac hyper real glow duo 02

Jag har inte varit ett så stort fan av Mac’s Highlighters men denna är perfekt, färgen är lagom guldig för min hudton och ger ett sånt fint lyster.

- clarins wonder perfect mascara

- 4D Sensai 38C volumising mascara

Två mascaror som inte har kladdat samt fått mina fransar att se så fina ut.

- Anastasia Brow freeze och Brow gel clear

Har varierat mellan dessa två och oj så fina båda är, Brow freeze ger mer en laminerad look.

-Pur 4-in-1 correcting primer

PUR gör det igen, denna primern är helt klart värd mer hype än vad den har fått, så återfuktande och håller sminket på plats.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar