3INA CREAM EYESHADOW

(Krämskuggan ser ganska nasty ut på bilden, den kom fram sån

För ett par dagar sen så fick jag hem några produkter ifrån 3INA. Det märket har ni tidigare sett på min blogg och ni som kommer ihåg det kanske minns att jag var nöjd med produkterna.

3INA är ett spanskt sminkmärke och när jag första gången fick chansen att testa dessa produkter så var jag lite osäker på om jag ville välja ut produkter ifrån det märket, då jag gillar lyxmärken och jag har testat så många budgetmärken och inte fastnat för något, skillnaden mellan budget och lyx är såklart kvaliten men även att budget oftast smakar/doftar kemikaliskt och äckligt, detta gäller självklart inte alla budgetmärken, men det flesta som jag har provat på. produkternas design är väldigt simpel och tråkig - svart med deras logga på... booooooring.

MEN 3INA's produkter ja det som jag iallafall har testat är såå pigmenterade och läpprodukterna ''smakar'' gott på.


Cream eyeshadow - 312, 112kr (LÄNK)

Dessa har jag innan och de är så pigmenterade, nu fick jag inte riktigt till swatchen där på min tumme, men ni ser nog ändå hur fin den ser ut! det är en ljus coppar/guld färg skulle jag säga. Den blir väldigt fin och ljus på locket och dessa sitter tills man tar av de.

som jag har skrivit innan så är de liiite svåra att få upp produkt på en pensel då produkten vill glida runt i burken, lite störigt men absolut inget som egentligen hindrar en ifrån att använda dessa.

*Inlägget innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer