Amelie Soie

Amelie Soie är ett märke som är framtagna av auktoriserade hudterapeuter skapta för att förenkla din skönhetsrutin. Amelie Soie står för noga utvalda material, hög kvalité och gedigen kunskap.

Amelie Soie var ett märke som var med på Daisy beauty expo och jag föll direkt för deras men deras ursöta monter. Siden, rosor, ljusa fina nyanser och rosetter jag fall direkt! På mässan så fick vi hem lite produkter och därav deras borstsett som ni nu ser bilderna. Borstarna kommer i denna super söta necessären.


Amelie Soie Make Up Brush Collection 7 Pinceaux - 1195 SEK

Borstarna är riktigt mjuka och är gjorda av en unika sammansättning av kristallfibrer. Jag älskar dessa borstar, de tar upp pigment riktigt bra och highlightborsten (borsten jämte ögonskuggsborstarna) är min absoluta favorit som jag använder varje gång jag sminkar mig. Ögonskuggsborstarna var jag först riktigt skeptiskt till, då formen på dem är väldigt tjocka och stora för att appliceras på ögonlocket. Men efter att ha använt dem så har jag varit nöjd och fast den klumpiga formen så har resultatet blivit bra. Dessa borstarna kommer under 2019 att även säljas separat och jag tycker verkligen att ni ska spana in just highlightborsten.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
dom är så fina 😍
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh så fina & så bra när borst kit kommet i neccesär 😍
nouw.com/louisemellqvist