ÄNDRADE ÅSIKTER

Eftersom jag älskar smink och skönhet så testar jag en hel del produkter dagligen, vissa älskar jag direkt vissa hatar jag dirket och endel tar tid att bilda sig en uppfattning om. Sminkprodukter är en sån kategori som jag oftast bildar mig en uppfattning om efter första/andra gången. Men huden ändras även åsikter, i detta inlägget ska vi prata om min absoluta favorit produkt som jag för ett årsen HATADE, vi ska prata om Glossier's boy brow i clear.

När jag fick hem denna bryngelén i pr för ett årsen så förstod jag inte alls hypen om den. Absolut den gör sitt jobb, brynen blir som fast klistrade men jag tyckte att konsistensen var klumpig, tjock och svår arbetad. Det blev klumpar i brynen och den lämnade efter sig en vit hinna på brynen.

Men för några månader sen så testade jag Boy Brow igen, tror det var för att jag ville använda upp produkter så jag kunde göra mig av med dem och då var denna inräknad. Jag tycker fortfarande att konsistensen är konstig, den är mer som en kräm än en gel, formulan är även vit så ja den kan lämna en vit hinna på brynen, men då tar jag en brynskugga eller en ren spolie för att fixa till det. Och nu är den stackars hatade bryngelén min absoluta favorit bryngelé då den får brynen på plats under hela dagen, detta är ett klister för brynen som inte blir kletig.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer