ANNEMARIE BÖRLIND

Annemarie Börlind Hyaluron-shake, 339kr (länk)

är en fukthetsgivande, mjukgörande ansiktsolja i två faser.

Oljefasen (det översta lagret) är jojoba, kokosnöt och sojaolja som lätt absorberas och gör huden mjuk och len.

Den vattenlösliga fasen innehåller extrakt av rödalger som stimulerar hudens egna produktion av hyaluronsyra.

Aloe veran skyddar huden från att förlora fukt. Lugnar och skyddar huden mot yttre uttorkande påverkan som sol, vind och kyla.

Röd alg stimulerar hudens egna produktion av hyaluronsyra.

Botanisk hyaluronsyra bildar en skyddande film mot föroreningar, håller fukten i huden, fuktmättar och fyller ut linjer och rynkor

jojobaolja en mjukgörande olja med små molekyler som gör att den känns mycket skön, absorberas lätt av huden och lämnar ingen fet hinna.

Tillsammans med botanisk hyaluronsyra från kinesisk svamp, aloe vera och egent källvatten är den intensivt återfuktande

-

Fuktgivande ansiktsolja med botanisk hyaluronsyra.

En fräsch fuktboost för alla hudtyper!

-

Jag använder oljan morgon och kväll över mitt serum och sen lägger jag en återfuktande eller SPF kräm över. Kom ihåg att denna oljan måste skakas innan så att dem två lagerna blandas ordentligt. Jag älskar denna produkt, det är en riktigt fuktbomb, man känner sig så återfuktad och härlig efteråt.

-

Annemarie Börlind gör identiska molekyler istället för att använda utrotade växter samt dem hjälper till att plantera det dem skördar för att inte ta slut på jordens resurser.

Dem tillsätter inga: mineral oljor, parabener, silikoner, extrakt från döda djur och inga PEG*


*polyethylene glycol

Eye wrinkle cream, 225kr (länk)

Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream Fick jag hem i samma veva som Daisy beauty expo och har använt morgon och kväll nästan hela tiden. Ni vet att jag har problem med ögonkräm då mitt område runt ögonen är så torra och känsliga. 90% av alla krämer jag har testat svider så in i ******

Men denna ögonkrämen ifrån Annemarie börlind är drömmen! Man blir så återfuktad och den känns så bra på, jag har hittat min ögonkräm säger jag bara och dyr är den inte heller.

''Anne Marie Börlind Eye Wrinkle Cream är en parfymfri ögonkräm, speciellt anpassad för det känsliga partiet runt ögonen. Den höga halten av fina vegetabiliska oljor och antioxidanter A, C och E-vitamin ger fukt, slätar ut rynkor och fina linjer, vårdar och skyddar den ömtåliga huden runt ögonen. Doftfri. Lämplig för personer med överkänslighet mot parfymer. Idealisk som makeupbas. Använd dagligen, morgon och kväll.''


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • SKINCARE

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Älskar shaken 👌🏻 Vill testa ögonkrämen
nouw.com/louiseanderssons