ANSIKTSSERUM

Tänkte börja med en ny sak här på bloggen, nämligen att recensera produkter som jag har testat. Jag själv älskar sånna här inlägg och blir hjälpt av dem, så jag hoppas att ni ska tycka om idéen och kanske blir hjälpta själv.

I detta inlägget så recenserar jag ansiktsserum.

Dermalogica - ultracalming serum concentrate
Pris: 619kr priset kan variera

Min hudtyp: Min hy är kombinerad av kronisk torr, super känslig och acnebenägen.

beskrivning:
Ett koncentrerat serum som stärker hudbärriären och bygger upp hudens motskraft. Perfekt för känslig eller tillfälligt överansträngd hy. Bygger upp hudens motståndskraft mot miljöpåverkan och stress. Perfekt behandling för dig som har en reaktiv, blossande, röd och irriterad och nedsatt hud och som vill ha omedelbar lindring.

Mitt betyg FFFF
Detta serumet passar till min kombinerade hudtyp väldigt bra. Det känns mjukt och fräscht efteråt och irriterar inte mina acne partier.

Plus: innehåller ingen parfym, den funkar toppen för oss med acnebenägen hy.

Minus: den motverkar inte rödheten i ansiktet. Priset är lite väl saftigt för dessa 40ml.


Biotherm - Aquasource deep serum
Pris: 525kr priset kan variera

Min hudtyp: Min hy är kombinerad av kronisk torr, super känslig och acnebenägen.

beskrivning:
Biotherm har med Aquasource Deep Serum vidareutvecklat sin fuktighetsbevarande formula som nu även är ljusreflekterande men samtidigt verkar på djupet. Innehåller den högsta koncentrationen hittills av Biotherms unika och vårdande ingrediens Thermal Plankton cellular water. Fuktigheten tillförs med hjälp av serumets djupverkande och sköna konsistens. Även den mest uttorkade huden ser strålande, slät och förnyad ut.

Mitt betyg FF
Detta serumet är så skönt att ha i ansiktet, den känns verkligen så fuktgivande MEN den luktar så mycket parfym så jag får ont i huvudet. Jag kan verkligen inte använda den, men om den skulle vara oparfymerad så hade jag gett den en Fyra i betyg. Måste poängtera att jag är allergisk mot parfym.

Plus: är underbar för torrhy och är svalkande på ansiktet.

Minus: alldeles för stark doft, pga parfymen så blir acnen värre.


Mac- LIGHTFUL C MARINE-BRIGHT FORMULA ESSENCE

Pris: 380kr priset kan variera


Min hudtyp: Min hy är kombinerad av kronisk torr, super känslig och acnebenägen.

beskrivning:

Ett koncentrerat och samtidigt lättviktigt uppljusande serum som sveper in huden i en slöja av fukt. Serumet innehåller Marine-Bright Formula och Super Duo Charged Water som återfuktar, vårdar och fyller ut huden. Resultatet är en mjuk och slät hud med en strålande finish. En verksam dos C-vitamin ger huden dess uppljusande effekt. Förbättrar resultat med tiden.


Mitt betyg FFFFF

Här är det varning på extra fuktgivande serum! Detta serumet fick jag ett prov av så jag har bara använt det i ca 1 vecka, men redan efter första gången så blev jag förälskad! Mitt ansikte blev så mjukt och det var så behagligt att ha detta serumet i ansiktet. Jag skulle säga att denna påminner exakt om Biotherms fast utan parfymen. Jag skulle absolut ha köpt den om jag inte sparade pengar just nu...

Plus: är underbar för torrhy och är svalkande på ansiktet. Man blir baby-len och serumet lugnar det irriterade i hyn. Är lagom pris.

Minus: -

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer