APRIL FAVORITER

Jag har inte sån koll på vad jag har köpt denna månaden, något kan jag har köpt i mars haha men det skadar nog inte att ha med dom, hehe.

So here we go April favoriterna!

Mac Fix+ - alltså den här är underbar! jag trodde inte att den skulle vara så här bra. Jag märker inte någon skillnad på sånna hära setting spray's men när jag skulle tabort mitt smink efter jag börjat spraya fix + så gick det knappast och då har jag en rengöringen som verkligen tar bort allt smink med bara pyttelite gel. Så snacka om bra setting spray!

Buttercup & Velvet teddy - (Dom är inte så mörka irl tho...)Gerard cosmetics läppstift och Mac's är precis lika i kvaliten och sitter lika bra på läpparna. Dessa två färger är nyast i min samling och jag älskar nyanserna på dom.

Benefit Roller Lash - Vet att många är nyfikna på Benefit's nya mascara så här är en bättre bild hur den ser ut. Mascara brukar jag inte vara så noga med, för mina fransar sammarbetar alltid, dom blir böjda och långa utan böjare, så det är jag tacksam för haha. Mitt problem är att det dock kan se klumpigt ut med vissa mascaror, denna however målar frans by frans, och gör dom ÄNNU längre haha, så denna håller vad den lovar!

Chanel - ofc är dessa underbara produkter med på listan! Nagellacket Tenderly är mitt absoluta lack Jag vet jag har typ 3 olika inlägg med detta nu... men den är så otroligt fin. Jag tipsar alla att köpa detta lacket you will not regret it! och borttagningen is from heaven

Bareskin 03 och Seek cc cream täcker väldigt bra och är så fina på huden jag är jätte nöjd, dock så är båda lite mörka för min hy men jag får blanda ut med ljusa ljusa puder så blir det bra!

Expert face brush är min nyaste borste ifrån RT, den funkar verkligen till allt, men jag använder den till contouring och highlightning

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips

Gillar

Kommentarer