AURELIA PROBIOTIC SKINCARE

Aurelia Probiotic Skincare är en vetenskapligt bevisad, naturlig och evidensbaserad hudvårdsserie som hjälper till att hantera graden av inflammation i huden, den främsta orsaken till hudens åldrande. Aurelia Probiotic Skincare brinner för att kunna erbjuda nästa generations revolutionerande, probiotiska teknologi tillsammans med en etiskt framtagen 100 % naturlig och växtbaserad formula. Vår lyxiga åldersförebyggande hudvårdsserie doftar underbart av högkvalitativa eteriska oljeblandningar. Den har aldrig testats på djur och är i linje med Aurelias filosofi om att vara fria från kemiska tillsatser.

Firm & replenish body serum | restorative cream body cleanser

Som ni sen tidigare vet så älskar jag probiotika i skönhetsprodukter, jag äter även tillskott och har bara bra saker att säga om probiotika. När jag fick hem denna spännande duon ifrån Aurelia som jag förövrigt aldrig har hört talas om tidigare så var jag tvungen att testa dem asap! De doftar svagt utav örter och lite citrus - naturligt helt enkelt och serumet går in så snabbt i huden utan att kladda och ger en mjuk och återfuktad resultat. Nu har jag super torrhud och jag har testat bättre återfuktade produkter, men detta är ett serum och jag antar att man ska applicera en bodylotion över, vilket jag inte har gjort, så visst funkar den ensam, men är man som mig så rekommenderar jag att applicera en lotion över. Rengöringen fungerar precis om en tvål ska göra, har inget negativt att säga om denna produkten men inte häller fungerar den bättre än någon annan produkt jag har testat.

Jag skulle rekommendera detta märket om man vill ha produkter med bra ingredienser samt just probiotikan som tillför goda bakterier på huden. De bildar en osynlig sköld som hindrar onda bakterier från att få fäste och orsaka obehag som akne och eksem. På sikt stärks hudens skyddsbarriär som blir mer motståndskraftig och bättre på att behålla fukt. Dessutom bidrar probiotikan till att sänka hudens pH-värde (som ska ligga mellan 3-5,5.), vilket i sin tur är avgörande för hudhälsan.

Free from fragrance, parabens, sulphates, mineral oils and MI. Cruelty-free.

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer