BABOR HY-ÖL PHYTOACTIVE

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Jag kan inte längre tvätta bort mitt smink utan att dubbel rengöra med ett slags balm eller olja innan en gel rengöring. Tror det eller ej så går det mycket snabbare och man blir så mer ren även fast jag använder min älskade foreo till andra rengörningen. En olje/balm rengöring tar milt bort mascara och svåra glitter sminkningar så jag gnuggar försiktigt runt balmet/oljan i hela ansiktet - sköljer av och följer upp med en gele rengöring på min foreo - klart! smidigt och gosigt.

Jag har testat endel första rengöringar men jag har inte förens någron månad tillbaka testat dubbelrengöringens grundare, ja jag tror nog att Babor var först med olje rengöring? rätta mig om jag har fel.

Hursomhelst alla känner till deras Cleansing HY-ÖL och phytoactive. Men för er som inte är bekant med denna rengöringen och undrar varför jag nämner två olika namn är för att deras HY-ÖL är så fet att den känns som en vanlig ansiktsolja och därför behöver den aktiveras med deras phytoactive som skapar mer lödder och tillsammans med HY-ÖL'en tar bort sminket, man ska alltså massera in ca 4 pumar HY-ÖL i hela ansiktet först och sedan göra samma sak med 2 pumar av phytoactive. Något jag inte visste var att Babor har fyra olika phytoactive som såklart gör samma sak men för olika hudtyper bara. Dem har:

Phytoactive Hydro Base - Passar torr och fuktfattig hud. Phytoactive Base aktiverar och stimulerar huden

Phytoactive Combination - Balanserande och talgreglerande örtextrakt. Passar kombinerad/fet hud. Balanserar talgproduktionen, hämmar bakterier och arbetar porsammandragande.

Phytoactive Sensitive - Lugnande och avstressande örtextrakt för användning med HY-ÖL®. Passar känslig hud. Med lugnande extrakt av lindblom, humle och citronmeliss

Phytoactive Reactivating - Vitaliserande och skyddande örtextrakt. Skyddar mot fria radikaler och återfuktar huden. Passar krävande och mogen hud i behov av regeneration och skydd.

Denna kombon är inte den bästa olje rengörningen jag har testat, den tar inte bort mascara vilket jag har som krav på en första stegs rengöring. Den känns väldigt skön på huden, men tyvärr orkar jag inte hålla på att först gnugga in HY-ÖL och sedan snabbt applicera Phytoactive och göra om samma visa igen, så enligt mig finns det bättre alternativ.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer