BAKBOXEN

Enda sen jag var liten så har jag alltid älskar att baka. Speciellt när jag var mindre, då skrev jag alltid upp sånna där dyra ingredienser som man bara använder 1 gång och det blev inte alltid uppskattat när mina föräldrar senare skulle handla mat, haha. Kom faktiskt att tänka på att jag vann en cupcakes tävling som fokie höll i, kan ni gissa vad glad jag blev att fokie tyckte mina cupcakes var finast haha. Dock så händer det inte så ofta längre att jag bakar tyvärr.

Men när jag hörde talas om bakboxen så blev jag helt kär! En sån himla bra idé. Hade den funnits när jag var mindre så vet jag vad jag skulle lägga min månadspeng på, det har faktiskt just nu lanserat en junior box till barn upp till 15år.

bakboxen innehåller 6-9 råvaror samt 1-3 köksredskap och såklart en receptbok.
Boxen kostar 380kr vill man istället prenumerera så betalar man 365kr per Box under 3månader ni kan läsa mer HÄR

Det finns också en liten bakbox som innehåller samma som den stora varje månad fast utom köksredskapen. Den boxen är perfekt för den som har allt i köket förutom ingredienser då hehe. Den boxen kostar endast 190kr / Box dock blir den med billigare när man prenumererar.

November boxen innehöll recept och ingredienser till att göra två olika julgodisar.

*inlägget är i samarbete med bakboxen.se

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

FFRN
FFRN,
Ja det är sant, dock så kan man byta ut vissa saker och basvaror som mjöl,socker och mejeriprodukter ingår inte, så då kan man få det glutenfritt/ mjölkfritt. Men jag håller med det skulle vara väldigt tråkigt om man får recept på ex en nötskaks och så är man allergisk mot nötter. Hoppas att de i framtiden kan fixa så man får fylla i en profil!
nouw.com/ffrn
ehrelle
ehrelle,
Åh! Vad nyfiken jag blev på detta... Dock kan det väl bli svårt när man har en del mat-allergier. Hade varit så tråkigt att vänta på boxen och sedan få något man inte kan äta haha!
nouw.com/ehrelle
linnearosengren
linnearosengren,
Men nej vad spännande! Måste man ju testa 😃
nouw.com/linnearosengren