BAREMINERALS ORIGINAL LIQUID MINERAL

Inlägget innehåller pressprover och reklamlänkar. Läs mer under PR och Policy

I våras så lanserade BareMinerals en ny concealer som jag i April nämt i en favoritinlägg, nu har dem lanserat en ny flytande foundation som är inspirerad av deras bästsäljande och ikoniska lösa mineralfoundation. Jag har en hel del blandade åsikter om den så fortsätt läs inlägget om ni vill veta vad jag tycker.

Original Liquid Mineral Concealer

Tillgänglig i 17 nyanser som passar alla hudtyper och hudtoner. Den har lätt till medeltäckning och concealern är perfekt att ha under ögonen då formulan är serumliknande dvs väldigt lätt och känns återfuktande. Lägger sig minimalt i linjer och har du mörka ringar så kan du behöva gå in med en corrector innan concealern för maximal täckning. Jag har testat denna med många olika puder och foundations till och concealern beter sig samma.

Original Liquid Mineral Foundation SPF 20

Denna flytande foundation är inspirerad av deras ikoniska, bästsäljande lösa mineralfoundation och är skapad med minimalt antal ingredienser som ska förbättra hudens textur över tid. Foundationen är mediumtäckande samt byggbar och ger en naturlig finish. Jag både gillar och ogillar denna, den lägger sig så otroligt fint på huden, men efter några timmar så blir den väldigt kakig runt mun/hakområdet och det gör den oavsett primer/puder till tyvärr.. Tillgänglig i 30 nyanser som passar alla hudtyper.

Har du hunnit testa foundationen eller concealern? Vad är din åsikt?


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer