BÄSTA TIPS MOT SOLBRÄNT ANSIKTE

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Nu när det är sol och varmt ute så behöver jag väl knappast påminna om att skolskydd är extremt viktigt att använda!

Jag själv hatar att vara kladdig och brukar aldrig smörja in kroppen, men ansiktet smörjer jag in varje gång jag ska ut, då jag använder mycket syror i min hudvård, pigmenteringar och brännskador i huden kan lätt uppstå om man kör med avancerad hudvård och är i solen utan skydd. Jag var dock ute en dag på långpromenad och glömde SPF solen var framme och jag tänkte inte alls på att jag inte hade något skydd i ansiktet. När jag kom hem efter några timmar så kände jag att huden kändes öm, irriterad och väldigt skör, jag smörjde då in ansiktet med Acasias hyalyronic super serum följt av deras recovery mask dagen efter så kändes huden så återhämtad och inte alls irriterad och jag hade kommit på att jag hade glömt SPF'en...


En annan ansiktsmask som fungerar på samma sätt och är väldigt lik och fungerar lika bra är Renight ifrån Comfort Zone båda lugnar och stärker huden under natten och är ett måste för mig nu under dessa soliga dagar för att lugna den varma huden. Två olika masker som jobbar liknande, båda är lika bra så jag kan inte välja vilken som är bäst.

Åter till super serumet, denna passar alla hudtyper och innehåller bland annat hyaluronsyra i tre olika format – mikro, makro och tvärbunden då dem har olika storlekar på molekylerna så tränger dem ner olika djupt i huden som då ger en fuktmättad hud både på djupet och ytan och jobbar tillsammans med ingredienser som niacinamid, vitamin C och E. Detta serumet är så svalkande på huden och ger verkligen ett lyster samt återfuktar enormt! Ett riktigt super serum precis som namnet säger.

Länkar till produkterna:

Acasia Hyalyronic super serum

Acasia Recovery mask

Comfort Zone Renight mask


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
FFRN
FFRN,
vad kul att du tycker! ❤️dessa är ett måste för mig i sommar! 🙌🏼
nouw.com/ffrn
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Älskar masken från Acasia! 😃
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,
Jaa så härlig!! 😍
nouw.com/ffrn