BEAUTY BAKERIE

Inlägget är i samarbete med Lookfantastic och innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Beauty Bakerie är ett litet märke som har söta bakingrediens liknande förpackningar till deras produkter. Jag och väldigt många andra fick upp ögonen på detta märket i samband med att Huda Beuaty lanserades deras löspuder. Jeffree Star uppmärksammade och bojkottade då HD och visade på att hon hade kopierat helt rakt av Beauty Bakerie's produkter, och marknadskoncept dvs göra förpackningarna som bakingredienser. Jeffree Star menade även att BB puder var bättre än hudas och då blev jag riktigt nyfiken, men viste inte att man kunde köpa dem hos en europeisk sida, så nu äntligen har jag fått tag i pudret!

Jag har testat pudret i nyansen OAT med min favorit primer och foundation samt andra produkter och wow wow wow, under ett helt arbetspass så behövde jag inte göra något touch up på sminket, det var tom så bra att jag skulle kunna gå ut och festa utan att sminka om mig efter jobbet, så grymt imponerad. Jag kan verkligen säga att detta är mitt nya favorit löspuder och kommer definitivt att köpa om när den är slut.

Har ni inte spanat in Beauty Bakerie Flour Setting Powder så gör det ni kommer tacka mig sen, kommentera gärna ifall du har testat något ifrån Beauty Bakerie.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer