BEAUTY FAVORITER UNDER 2019

Ett nytt år har precis börjat så vad passar inte bättre med att visa upp mina skönhetsprodukter som jag hade under 2019.

Bas produkterern:

Primer - Milk Hydro grip primer är den primern som jag använde mest och gör fortfarande. Den funkade så bra i början så redan efter första användningen så gick jag och köpte en backup (då milk inte såldes i Sverige när jag var i usa) den gjorde så att huden såg photoshopad ut, dock nu när jag har använt den här i Sverige så funkar den inte lika bra tyvärr, fortfarande en bra primer men min hud har ändrat sig under 2019 och blivit mer oljig så jag tror det är därför.

Foundation - Fenty beauty Pro Filt'r Hydrating Longwear Foundation en lätt med medium täckning foundation som återfuktar och blir inte kakig på huden. Denna foundationen ger en fräsch look som håller många timmar.

Concealer -Jag vågade mig äntligen på att testa den omtalande Tarte shape tape. Jag var rädd att den inte skulle passa mina superduper torra ögonområden, så i usa köpte jag på mig en mini version av den, och ja på bilden så ser ni en fullsize som jag fick av min kära syster i julklapp, då denna + fenty's är dem som funkar på min hud utan att sätta sig i mina linjer. I love it!

Bronzer - Sun stalk'r instant warmth bronzer ifrån Fenty beauty, Bra pigmenterad bronzer som har den perfekta undertonen för min hudton samt appliceras så fint.

Contour - Jag älskar ju kat von D's contour palett och när jag var i usa i våras så hittade jag denna lilla palett med enbart contour färgen samt highlight skuggan, den sistnämnda använder jag väl inte så värst mycket men contouren är den enda jag använder att contour'a med, jag har i medium nyansen.

Blush - Rouget ifrån Caias classy paletten är typ den enda rouget jag har använt mig av, den har den mest finaste rosa/bruna nyansen jag äger och den ser så smickrande ut på min hudton. Resten av produkterna ur paletten är helt ok, hoppar att dem släpper refills så jag kan köpa enbart rouget 2020!

Highlighter - den highlightern som har gått mest varm hos mig under året är Champagne pop (C pop) ifrån Becca. Jag var inget stort fan av den när jag fick hem den under år 2017 men jag har nästan bara använt denna + Anastasias loose highlight - so hollywood. Den är så pigmenterad samt den perfekta nyansen till min hudton, en guldig champagne färgad nyans.

Bryn - Kush Fribre brow gel ifrån Milk makeup har och är en bryn favorit, den har den perfekta storleken på borsten samt får brynen på plats samtidigt sm den ger färg.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer