BEAUTYBLENDER LANSERAR NYTT

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Vi alla känner till den rosa svampen som ska blötas ner innan man applicerar sin foundation, nu finns den dock i alla möjliga färger men som gör samma sak - jag pratar ju naturligtvis om Beautyblender. Ett sminkmärke som säljs överallt i hela världen och har ändrat allas sätt att applicera sitt smink på.

Ja man kan faktiskt nu säga att Beautyblender är ett sminkmärke då dem lanserade foundation, primer och settingspray förra året och dem fortsätter att lansera produkter, denna höst så lanserars sminkborstar och concealer. I detta inlägget ska vi prata om deras nyhet som dem lanserar idag, nämligen Bounce Airbrush Liquid Whip Concealer. Concealern släpps i 40 nyanser så verkligen stor tumme upp till det. Formulan är viktlös med fulltäckning som innehåller bla super ingredienserna hyaluronsyra och peptider för att ge en mjuk och återfuktad finish som passar alla hudtyper.

Jag har nu använt denna i några veckor och måste säga att jag älskar den, den är väldigt lik Tarte shape tape men jag tycker att formulan är något torrare men som ändå blendar in väldigt smidigt och resultatet blir creaseless och håller hela dagen oavsett puder över och foundation under. Jag kan verkligen rekommendera Bounce Airbrush Liquid Whip Concealer om ni är ute efter en fulltäckande concealer. Värt att nämna är att jag har torr hud speciellt runt ögonen.

Du hittar Concealern HÄR

Vid applicering

Efter ca 9timmar, har creasat sig ytterst lite

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer