BEAUTYBOOZT - beauty from the inside

I samarbete med Beautyboozt så fick jag hem deras Box med fyra stycken munspray.

Beautyboozt kostar 698kr, då får man två styckna superfina Boxar med fyra av deras spray i varje och man binder inte upp sig.

Man kan även prenumera och få hem en Box varje månad
HÄR kan ni läsa mera.

Beautyboozt är ett munspray som innehåller:
MSM som ofta kallas för skönhetsmineralet. MSM är ett organiskt svavel som är nödvändigt för produktionen av proteinerna kollagen och keratin. Det skapar en bra elasticitet, vitalitet och styrka hos hud, hår och naglar. BeautyBoozt använder sig av det renaste MSM på marknaden tillsammans med bland annat C-Vitamin för ett optimalt upptag.

Det vill uppmärksamma att "skönhet" kommer ifrån insidan av kroppen och att dyra krämer och smink osv inte är den avgörande faktorn. Det hoppas jag att alla människor vet om, visst så kan krämer göra mycket men utsidan är en spegling av hur insidan mår. Exempel mig: jag har väldigt svåra tarmproblem och jag vet att mina acnepartier beror på det, jag har gått till en homeopat och nu när jag har slutat (tillfälligt) så blev min hy värre, fast jag använder samma hudvård som innan. Och hur smart är det inte att få i sig vitaminer genom ett munspray?! Slipper man allt krångel med stora tabletter och besväret när man inte har tillgång att dricka något.
Så jag hoppas att dessa munspray ska göra susen och självklart så uppdaterar jag er om man märker resultat.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Nära Huskvarna

Gillar

Kommentarer