Björn Axén januari nyheter

Jag fick hem lite nyheter ifrån Björn Axén i början av veckan som släpptes nu i veckan faktiskt.
Björn Axén lanserar alltså en ny slags torrschampo med soft touch samt två stycken root concealers för att dölja utväxten på mörkthår. Läs mer om produkterna nedanför.

Root concealer, 190kr/80ml
När jag fick detta pressmeddelande så var det en självklarhet för mig att få testa dessa, då jag vill bli ljusare och ska inte färga mitt hår på hela året och hatar att gå runt med blond utväxt på mörkbrunt hår så verkade denna root concealer perfekt!
Den svarta nyansen lär inte funka på mig det vet jag utan att ha testat den, för medium Brown är snarande brun/svart. Nyansen är väldigt mörkt samt täcker inte till 100% min blonda utväxt, men man ser verkligen skillnad. samt att formulan är lik hårspray - håret blir väldigt stelt och färgen färgar av sig lite om man rör håret.
Den får en 3/5 pga hårsprays känslan

Före | efter

Dry schampoo soft touch, 140kr/200ml
Detta torrschampo ska lämna en mjuk och nytvättad finish samt inte lämnar något grått efter sig som lägger sig fult i mörkt hår och som kladdar på kläder.
Idéen är jättebra, och den gör inte håret strävt som andra torrschampon gör. Dock är känslan utav torrschampo där. Den är väldigt lätt i formulan och lämnar som sagt inget grått efter sig, jag hade önskat att den var lite starkare den känns lite klen, håret ser renare ut inte nytvättat dock.
Den får en 3/5

Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer