BOBBI BROWN | FACE BASE AND FOUNDATION

Skin long-wear weightless foundation SPF15, 420kr (just nu 336kr)

En lätt till medium täckning skulle jag säga att den är då den inte täcker speciellt bra, jag som bara använder full cover foundation blev smått överraskad endå. Den lägger sig så fint på huden, och håller från morgon till kväll utan att se kakig ut. Jag avslutar med en puder foundation över de partierna som foundationen inte kunde täcka.

Helt klart en ny favorit!

Vitamin enriched face base, 525kr

'' En av Bobbi Browns bästsäljare. Bobbi Bobbi rekommenderar produkten som det första steget när man förbereder huden för makeup eftersom det ger ett jämnt och fint resultat. En exklusiv oljefri ansiktskräm med en härligt fyllig konsistens som aldrig känns oljig. Innehåller bassiasmör som omedelbart återfuktar, mjukgör och gör huden smidig. Morotsextrakt och A-vitaminkomplex medverkar till att minimera fina linjer och rynkor. C- och E-vitamin bidrar till att skydda huden mot skadlig miljöpåverkan. Grapefrukt och geranium ger huden en lätt och uppfriskande doft. Vid regelbunden användning kommer huden att få ett vackrare utseende. Testad av hudläkare.''

Med tanke på namnet ''face base'' så trodde jag att detta var en primer. Jag har testat den som en primer och kommer att dela med mig utav min erfarenhet men detta är alltså en kräm som man har innan sminket dvs innan primern.

Denna är i en tjock kräm form som är ganska dryg samt luktar så gott och fräsch trotts parfymfri. Känns mycket skön att smeta på, på ansiktet. Men hur håller sig foundationen under dagen med denna? Nej efter några timmar så var sminket riktigt kakigt, skämdes nästan på jobbet när jag gick omkring med världens kakigaste hy. Jag använde samma puder och settingspray som när jag fick ett underbart resultat dagen därpå för att bara kunna bedöma primern.


Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer