BORN TO GLOW | NYX

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Illuminating powder - Eternal Glow

Nyx professional makeup kör all in på glow trenden och har lanserat Born to glow serien som innehåller en massa glowy (såklart) produkter.

Highlighter paletten (länk) samt liquid illuminator ger båda ett glow som passar alla. Vill man ha ett sheer resultat så applicera lätt och med lite produkt och vill man ha ett blinding resultat så blöt borsten innan/efter du plockar upp produkten, eller varför inte applicera illuminatorn innan puder highlightern. Illuminating powder (länk) är den som ger mest glow av dem tre och på senaste så har jag föredragit lös highlighter, då jag tycker att den ger ett mest glowy resultat.

Born to glow foundationen (länk) känns så lätt och återfuktande på huden. Den ger en medium täckning utan att bli kakig eller matt och lägger sig så fint på min torra hud, ja jag har fått en till ny favorit, dessutom får man fint naturligt glow av den med.

Något ni har testat? vilken är er favorit isåfall? om ni inte har testat något av serien så kan jag verkligen rekommendera foundationen och just nu är det 3för2 på Nyx professional makeup så passa på och klicka er in här för att handla.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Oh så fina produkter 😍
nouw.com/louiseanderssons