BURT'S BEES


Asså burt's bees lipsyl they are heaven!!
Om jag hade sparat alla tomma förpackningar jag gjort åt så hade jag nog fyllt en hel fotbollsplan (den största varianten) seriöst jag KLARAR inte av att leva utan dessa smörjer in läpparna minst 3gånger i timmen varjedag (och ja jag är medveten om att jag borde läggas in på rehab)
Alla som känner mig vet hur viktig dessa lipsyl är för mig hehe.
Jag köper i vanligtvis alltid beeswax varianten eftersom den har en lite stickande känsla och sen så smakar allt lite mint om man äter, ett tips ta på lipsylet och sen ät choklad - smakar precis som marabou mint hehe *loove*

Fick hem en nyhet ifrån burt's bees nämligen deras hydrating lipbalm, och jag är såå fast haha. Smakar päron och kokos och mina läppar blir såå mjuka!

Fick även hem deras lipshine i färgen Wink och lipshimmer i Apricot.

Jag är ingen läppglans människa och klarar inte av läppglans, detta därimot var såå skönt att ha på läpparna, inte alls stickigt och kletigt. Gav inte så mycket färg heller vilket jag gillar.

Lipshimmer asså wow vad jag blev positivt överraskad av denna produkten! Denna gillade mina läppar kan jag säga, så gudomligt skön och sticks på läpparna precis som mitt favorit läppsyl beeswax. Färgen kanske inte riktigt var i min smak eftersom jag endast använder nudeaktiga läppfärger men kanske kan man använda den över?

Det som var anledningen till varför jag fick upp ögonen för burt's bees i början var för jag ville ha läppsyl som bara innehåller naturliga ingredienser.
I dessa läpprodukter så finns bl.a. Vitamin E, olika oljor ex solros och kokos och såklar bivax som vårdar och återfuktar läpparna. DVS INGA konstgjorda ämnen


(Sponsrat inlägg)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer