BUXOM STAYCATION VIBE

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Buxom har lanserat en massa fina sommar nyheter som jag tänkte vi skulle dyka in i. Men först vill jag bara säga att om ni är sugna på något ifrån Buxom så är det 20% på allt HÄR tom 20/7 så passa på!

Produkterna som ingår i kollektionen är ett Full-on lip Plumping Lip Polish, Ögonskuggspalett, bronzer och en mascara

Bronzern som heter Staycation Vibes Bronzer (länk) finns i två olika nyanser en varm och en kall, den jag har fått hem heter Rooftop Tan och är den varma nyansen. Bronzern kommer i en tung, lyxig genomskinlig förpackning. Den är två-tonad med en inbyggd primer för ett jämt resultat med längre hållbarhet, den ska även ha en Svett och fuktsäker formula som doftar svagt av kokos.

Riktigt lätt att arbeta med och lagom pigmenterad samt det blir ett jämnt resultat

Full-on lip Plumping Lip Polish - Charlie (länk)

Detta är inga nyheter men nyansen Charlie som ni ser på bilden är det. Dessa är ett av mina favorit läppglans, de är bekväma på läpparna, kan bli liite kletiga men inget som stör mig. Alla läppglansen är skimrig med plumpingeffekt, som gör läpparna fylligare och pirrar lätt på läpparna och ger en smak av mint, älskar! innehåller bla vitamin A & E.


Xtrovert mascara (länk)

En intensivt volymgivande och uppbyggbar mascara med en innovativ X-formad borste för xtra volym, lyft och längd i varje svep. Få framträdande ögonfransar som plumpar i ett svep och ger dramatiska fransar som ser ut som en extensions. Nylonborsten både lyfter och förlänger. Den spiralformade X-applikatorn fördelar den optimala mängden av krämig formula, som varken smetar ut eller fäller, med en hållbarhet upp till 12 timmar.

Borsten är ganska stor och klumpig, jag föredrar mindre och smalare borstar då det är lättare att komma åt överallt, men jag måste säga att mascaran verkligen gör sitt jobb fast man får vara lite försiktigt så man inte smetar mascara överallt. separerar fransarna och ger volym så bra.

Sist men inte minst har vi kanske stjärnan i kollektionen, Xtrovert palette (länk). En färgglad ögonskuggspalett med 12 somriga nyanser med både matta och skimriga skuggor. Paletten innehåller både nya och bästsäljande skuggor, som alla har en inbyggd primer. Denna paletten har lagom pigmenterade skuggor, det blir inte mycket fall out och går att bygga upp pigmenteringen så det passar ens egen smak. Väldigt lätt arbetade skuggor och går som sagt att bygga upp pigmentet då lite försvinner när man blendar ut dem, bättre att det är åt det hållet än att dem är för pigmenterade och svår arbetad.

nedanför har jag använt mig av skuggorna: Remix, Enigma och pop

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer