By TERRY summer edition 2017

Jag fick hem ett sånt otroligt fint pressutskick härom dagen. De var produkter ifrån By Terry's sommar kollektion. Nyheterna kom i ett sånt otroligt lyxigt paket som jag knappt ville öppna haha. Är ni intresserade utav nyheterna ifrån By Terry så fortsätt läsa.

Sun designer palette - N3 Tropical Sunset, 795kr (Länk)

Det finns två olika paletter och jag fick hem Tropical Sunset. Paletterna består av sex nyanser som tillsammans skapar den perfekta solkyssta glowet. Använd som rouge, highlighter och bronzer för att skapa kontraster och vacker lyster till huden. Paletten består av både matta och skimriga nyanser för att enkelt kunna skapa den ultimata sommarlooken. Båda paletterna är limited edition. Tropical Sunset består av frisk korall och fuchsia som tillsammans med guld, koppar och rosa skapar en solkysst hud med vacker lyster.

TEA to TAN, 395kr (Länk)

TEA to TAN färgar huden vackert solkysst helt viktlöst. Detta utan att färga av sig på även de ljusaste kläder och tyger. TEA to TAN verkar fuktgivande, uppfriskande och har skyddande aktiva ingredienser från svart och rött te. Kallpressat aktivt fruktvatten från organiska svarta körsbär ger huden en uppfriskande vitaminboost. Den innehåller korrigerande pigment som säkerställer att alla hudtoner får en naturligt solbränna.

Användning:

STILLA: solkysst matt resultat.
SKAKAD: gyllene mikroprismor ger huden en stålade glöd.

Stylo Blackstar - N8 Aqua mint, 300kr (Länk)

Dessa nya stylo blackstar är inspirerade efter bästsäljaren ombre blackstar. Den har en högteknologiska vattenfast formulering och är berikad med ett silkespulver som ger den smidig och mjuk. Pennan finns i 8st matta, metalliska och skimrande nyanser . Denna används som en 3 in 1 för ögonen, då den är tillför både som en ögonskugga, eyeliner eller en utsuddad diskret look på locket.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer