by terry x Sweed

Fransarna, 129-199kr (länk) | rouge expert click stick - 1 (länk) | hyaluronic hydra-primer, 439kr (länk)

By terry har gjort ett samarbete med Sweed lashes för inte alls för längesen! Allt med den kollektionen ser så lyxig ut, förpackningen är välarbetad och fransarna är riktigt fina, dock med lite tjockare band så det är lite svårare att få på, men när de väl sitter på så är dem f a b u l o u s!

Jag fick även hem by terrys Hyaluronic primer som är en utjämnande, plumpande primer som förbättrar hudtonen och texturen samt ger en felfri matt finish och deras rouge expert click stick som är ett lättapplicerat och sidenmatt läppstift med en ny klickteknik.

Läppstiftet smakar sån där typisk ''gammal smink'' ni vet om ni har använt typ eran mammas läppstift på 90talet typ haha! men färgen är såå fin, en perfekt nude rosa nyans som passar till alla tillfällen, sitter även väldigt bra och länge på läpparna!

Primern är jag lite skeptiskt till tyvärr, jag älskar deras setting puder i samma serie den är verkligen nedmattande men samtidigt ge ett dewy resultat. resultatet på min sminkning efter att ha använt primern med ett väldigt nedmattande puder (två olika) så ser sminket kakigt och oljigt ut. jag ska absolut ge den flera chanser men hittills med olika produkter har resultatet blivit detsamma...


*innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

amandadellien
amandadellien,
Åååh va fina fransar!
nouw.com/amandadellien
FFRN
FFRN,
ja visst är dem! 😍
nouw.com/ffrn
ElinaMagnusson
ElinaMagnusson,
fransarna, älskar dom!!! <3
nouw.com/elinamagnusson