Byta blogg? Är så tacksam

Börjar denna fredags morgonen med att skriva att Jag är så glad : att min blogg börjar växa mer och mer och att folk vill läsa det jag skriver. Jag är så tacksam att företag vill samarbeta med mig. Fick ett mejl igår ifrån ett väldigt stort sminkföretag som vill skicka ut produkter, dem är med på min "bucketlist" på företag jag vill samarbeta med (ja jag har en sån lista haha) ni får nog se det nästa vecka!
det är så kul att få skriva om det jag brinner mest för och förhoppningsvis att ni blir sugna på att testa något nytt. för jag vill verkligen tipsa om saker som jag älskar och kan rekommenderar eller vad jag inte rekommenderar så ni kan läsa och jämföra. Målet är att tillhöra de större skönhetsbloggarna och har varit en dold dröm under många år.

Jag funderar starkt på att byta bloggportal med. Kanske for.me? Jag har ju en blogg där om när jag bodde i LA som jag kanske tänkte fortsätta skriva i. Känner att Nouw inte är så personligt - känns mest som en "medlemssida" som ex Facebook... hmm aja får se hur det blir men nu är ni lite uppdaterade om vad som händer i mitt huvud och bloggens eventuella framtid.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer