CAIA COSMETICS

Caia Cosmetics har på senaste tiden lanserat en del nyheter. Jag har fått hem och testat deras That Dewy look setting spray, highlighter, bronzer och den nyaste highlighter borsten som jag har testat en hel del på senaste. Så jag samlar alla mina tankar kring produkterna i samma inlägg:

That Dewy Look, 225kr - Detta ska vara ett setting spray som ger en glowy finish utan att se oljig ut.

''That Dewy Look är en vegansk spray som fixerar din makeup men samtidigt ger dig extra lyster och jämnar ut huden med hjälp av extrakt från bruna alger. Håll flaskan cirka 30 cm från ditt ansikte och spraya ett jämnt lager av den ultralätta formulan för ett fantastisk resultat.''

Misten är ultralätt det känns knappt att det kommer ut något ur flaskan, Bianca säger att det endast behövs 2 sprut och sen good to go, jag sprayar nog minst 6 sprut, 3 - 4 på vardera sida och även då känner jag inte att något händer. Jag sprayar bara setting spray där jag applicerar highlightern på huden för att få highlightern att poppa mera och bli en mer wet look finish, med That dewy look så märker jag tyvärr ingen större skillnad, min kollega upplever ungefär samma resultat. Ett till minus är doften, den stinker gammal tant-parfym, dock är doften svag så jag får inte migrän av den, men enligt Bianca och större influencers som ex Anty så skulle doften vara magisk.

Antigua bronzer - Detta har Caia verkligen lyckats med, en puder bronzer som blir som kräm på huden, den är matt men ger ett glowy resultat, enda nackdelen är att den är inte pigmenterad, man får verkligen jobba med denna och jag föredrar lite mer pigment i produkterna. Annars så har jag använt denna varje gång jag sminkar mig och kommer absolut köpa om igen. Perfekt nyans som är varm utan att bli orange och onaturlig.

Portofino highlighter - Denna är inte alls lika krämig som bronzern tvärtom, den är pudrig, men på huden så ger den en wet - look - finish som jag hoppades på att den skulle göra, helt klart en favorit, men hade önskat att nyansen var lite mer guldig, då jag tycker den är lite för ljus för min smak.

Vill man köpa både bronzern och highlightern så har dem ett duo pris här. Btw älskar designen på dem, så lyxig, enkel och smidig.

Highlighter borsten 09 - Jag har några borstar av Caia sen tidigare och gillar dem, men hennes borstar är ganska mjuka vilket jag inte föredrar till highlighter då pigmenten inte plockas upp lika mycket. Hennes nya highlighter borste är mer kompakt och inte lika mjuk så jag gillar verkligen denna, highlightern syns verkligen när man har applicerat med brush 09.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer