CAIA COSMETICS

I detta inlägget så tycker jag att vi glömmer Caia's ögonskuggspalett-flopp och dyker rakt ner i hennes nyaste launch, nämligen face palettes och ansiktsborstar.

När Bianca gick ut med att hon hade över 10 produkter att lansera (lol att det var 11st...) så blev jag så nyfiken. Jag gillar sminkmärkets design samt vill alltid testa nya märken. Det som Caia har lanserat tidigare har jag dock inte varit imponerad av, marknadsföra en mascara genom att ha lösfransar på bilderna känns inte speciellt lockande.

Men jag är inte den som låser några dörrar, när vi fick se vad som Caia skulle lansera så blev köpbegäret starkt.

Fyra stycken ansiktspaletter med allt man behöver samt för olika hudtoner. Jag äger ingen ansiktspalett som har både Bronzer, Contour, blush och highlight utan alla paletter jag har saknar någon av det. Detta är något som jag behöver och har saknat i min kollektion så denna launchen var välbehövlig.

7st ansiktborstar. Jag köpte bara F05 ''feather blending brush'' som kan användas till egentligen allt. Jag är svag för sånna avlånga toppade bortsar så därför blev det just den. Borstarna är riktigt mjuka, jag har svårt för borstar som är så här super mjuka då jag inte tycker att dem plockar upp produkt så bra. F05 kommer jag använda till antingen bronzer eller blush , produkter som man vill bygga upp pigmenten på. F08 som är en av Caias highlighter borste skulle jag inte kunna ha till highlighter då den inte plockar upp produkten, jag vill ha en fan brush eller en hårdare packad borste till min highlight.

Funderar ni på att beställa någon borste så skulle jag absolut rekommendera 02 , jag har en sån ifrån Make the make (tävlar ut en sån på min instagram ) så därför blev det ingen beställning på just den borsten ifrån min sida men jag älskar att applicera bronzer med min!

Har du beställt något ifrån Caia?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Paletten ser ju magisk ut, vill ha vill ha vill ha❤️
nouw.com/hannaemmy
louiseanderssons
louiseanderssons,