Clarins Sos Comfort

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Min fina vän Josephine tjatar om SOS comfort mask så jag var tvungen att testa och måste hålla med om att den är en riktigt härlig mask. Huden blir mjuk, återfuktad och känns lugnare efteråt.

Så här beskrivs masken ''En vårdande ansiktsmask som stärker och lugnar den allra torraste huden. Denna ultrafylliga mask gör huden lugn och behaglig på endast 10 minuter. Huden får intensiv näring som gör den mjuk, smidig, strålande och behaglig. Innehåller bl a Smör från vildmango (hjälper till att ge näring och göra huden mjuk, Mangoolja (bidrar till att skydda mot uttorkning och gör huden smidig igen)''

Användning: Applicera på rengjort och fuktat ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Låt verka i 10 minuter. Torka därefter bort masken eller skölj.

Jag tar antingen ett tjockare lager som mask i 10 minuter, eller ett tunnare som jag sover med, jag föredrar faktiskt att använda den som en sovmask då jag nästan alltid sover med återfuktande masker. Kan verkligen rekommendera denna för er som vill ha en lite mer fetare mask, denna kommer bli min räddning nu till vintern då min hud blir torrare än torrast!

Lägligt nog så är masken nedsatt just nu så passa på att fynda! (länk)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer