CLEAN | CHANEL

I samarbete med Buyersclub så har jag fått hem dessa produkter som ni kan läsa mer om längre ner i inlägget. För er som inte vet vad buyersclub är så är det en helt vanlig hemsida som man kan köpa produkter på fast till mycket rabatterade priser (inköpspriser). ex handduks kitet det köpte jag för 169kr och ord priset är 899kr, hur grymt! För att få ta del utav dessa rabatterade priser så måste man bli medlem och det kostar 49kr/mån men utan bindningstid eller uppsägningstid.

''För endast 49 kr/månad får Plus-medlemmar därför handla från hela utbudet till våra marknadsbästa Plus-priser. Dessa är våra egna inköpspriser. Med de ofta sjuka prisskillnaderna mellan oss och övriga butiker kan alltså med ett enda köp spara in många månaders medlemsavgifter (!). Du kan såklart vara Bas-medlem så länge du vill, men för att handla till de låga priserna behöver du uppgradera''

CLEAN - cool cotton, 30ml, 216kr

Cool Cotton är syster till den välkända Warm Cotton, som är seriens mest sålda doft.

Doftnoter:

Toppnot: italiensk bergamott, sprött, grönt äpple, citronskal

Hjärtnot: blommor, mynta, färsk bomull.

Basnot: krämig mysk, persika, bärnsten.

Den här parfymen luktar exakt, nej EXAKT som nytvättat, alltså så funkar den till alla tillfällen, eller som jag gör sprayar i hemmet för en fräsch och härlig doft.

Chanel longwear nail colour - New Dawn, 203kr

Det är ingen hemlighet att jag älskar Chanel's nagellack, kvalitén på dessa är så bra samt naglarna blir lite starkare - iallafall mina -

Den här färgen blev snabbt min nya favorit, det är en grå ton fast med en liten klick utav kall brun färg skulle jag säga. Så snygg!

Detta handduksset kostar som sagt 169kr med medlemspris istället för 899kr. Den innehåller 2st gästhandukar, 2st för händer och 2st badlakan och handdukarna är tillverkade av egyptisk bomull, så dessa är riktigt mjuka och härliga. jag har i färgen Taupe, men dessa finns i andra olika färger.

allt finns på hemsidan som ni hittar HÄR

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Nice att du fick ditt! Jag har bara haft krångel... så vet inte ens om jag kommer gå genom med det om det ens löser sig.
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,
jaså vadå för krångel😱
nouw.com/ffrn
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Skrev DM till dig nu.
nouw.com/blubbbeauty