COLORWOW

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Colorwow är ett helt nytt märke för mig, jag tror jag läste om deras dream coat på en blogg för några månader sen och blev så nyfiken då den tydligen är Kim Kardashians absoluta favorit produkt. Nu har även jag fått möjligheten att få tag på produkten samt deras Pop & lock och här kommer min review om dem:

Först och främst alltså kan vi prata om förpackningarna?! Som ni borde veta vid detta laget så älskar jag ju snygga förpackningar och ja det är innehållet som räknas men jag tycker att förpackningen är nästan minst lika viktiga, och Colorwow har verkligen lyckas fånga mitt intresse med sina, speciellt med deras pop & lock som glittrar så magiskt fint!

Prisbelönta Color Wow Dream Coat lanserades i Sverige i mars 2018, ett fuktighetsförsegling som stoppar håret från att bli en frizzbomb vid blött och fuktigt väder.

Något som jag ej fattade var att produkten blir aktiverad av värme och håller upp till 3 tvättar.

Jag har testat denna produkten några gånger och sprayat i handdukstorkat hår och låtit håret självtorka (som jag alltid gör) jag har blivit så besviken och inte fattat hur denna produkt kan vara Kim K's holy grail produkt, liksom visst håret blir mjukare men inte mer än så.

Nu när jag sitter och läser informationen lite bättre på produkten så ser jag att det står ''Aktiveras av värme'' jag springer upp med mitt ny duschade hår och hämtar hårfönen och WOW sa jag högt när håret var fönat och kammat. Utan att överdriva så fick jag ett helt nytt hår, ja jag såg ny friserad ut, tycker att mitt hår ser ljusare ut? kanske beror det på deras pop & Lock Crystallite Shellac som jag har över sprayet, ett glansförstärkande leave in treatment som fungerar inifrån och ut för att reparera textur och ger episk glans med ett UV-skydd. Denna formula arbetar inifrån hårstrået för att förbättra textur, samtidigt som den bildar en kristallklar, färgbevarande tätning på utsidan för att bevara hårfärgen.

Mitt hår ser så glansigt och välvårdat ut när jag har dessa två produkter i. Dream coat gör att mitt hår ser friskt ut och silkeslent medans Pop & Lock bidrar till en glasblank finish. Dessa två tillsammans är ett riktigt dream team och jag har blivit besatt, jag går och känner på mitt hår hela tiden haha.

Jag har dock inte testat att se om dream coat håller i 3 tvättar. Jag personligen bryr mig inte om sånt utan jag vill spraya och ha mjukgörande produkter i varje gång jag tvättar håret, det är ju det bästa med nytvättat hår enligt mig hehe.

Har ni testat något ifrån Colorwow? om inte och ni är nyfikna på produkterna så finns dream coat att köpa HÄR och HÄR finns pop & lock

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer