COVER FX

Custom Enhancer Drops - Celestial | Blossom

''Custom Enhancer Drops är kraftfullt koncentrerat flytande pigment i droppform som finns i olika lystergivande nyanser, för en skräddarsydd look. Dessa revolutionerande droppar kan användas på tre olika sätt för att skapa olika nivå av lyster. Kan användas under makeup, direkt på huden eller ovanpå makeup för strobing-effekt. Kan även mixas med valfri flytande foundation, primer eller fuktgivande creme för att ge huden extra lyster.''

Jag köpte Celestial för inte så längesen och jag älskar den! Har man dock nedmattande puder över sin foundation så tycker jag inte att pigmentet syns om man blandar den med sin foundation. Duttar man dock lite över pudret så blir resultatet riktigt bra - speciellt om man sätter den med en puder highlighter. Jag fick hem ännu ett pigment -blossom- som är en rosa/ljusrosé aktig nyans. Jag var rädd att den skulle bli väldigt rosa på huden, men den smälter in väldigt bra och ger en naturlig look.

Cover FX - Blurring primer

''Denna silkeslena primern minimerar porer, rynkor och oönskad textur i ansiktet för ett flawless resultat under foundationen eller över dagkrämen.

Does not contain the Inflammatory Five: gluten, mineral oil, fragrance, parabens or talc''

Denna primern har inte lanserats ännu på den Svenska marknaden, jag vet tyvärr inte när den kommer men jag kan tippa på i augusti. Jag har bara provat denna över min dagkräm och direkt efter appliceringen så suddas porer, fräknar bort, tycker även att den ger en nermattande känsla. Jag återkommer när den finns att köpa i Sverige samt hur den håller under dagen.

*Inlägget innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en fin tisdag!💕
nouw.com/alvaalarssoon
FFRN
FFRN,
Tack detsamma!😘
nouw.com/ffrn
IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Ha cover fix-blurring primer den är bäst!!😍 Ha en superfin dag!!❣️
nouw.com/isabellepettersson
FFRN
FFRN,
Åh det låter ju lovande! 😍 Tack detsamma💕
nouw.com/ffrn
kerstinolsson
kerstinolsson,
Omg vill verkligen testa den där! Hur underbaaaaaar
nouw.com/kerstinolsson