CULTBEAUTY HAUL

mörk skugga / highlight skuggan / blandat

För någon veckasen så hade Cultbeauty 20% på hemsidan så jag passade på att köpa ett Rouge ifrån Charlotte Tilbury som jag har kollat på så länge i nyansen Pillow talk. Jag fastnade även för Natasha Denona's Tan Bronze & glow palette som fick följa med hem.

Rouget är en så fin nyans som passar perfekt till min hudton, jag hade hoppats på att den skulle likna rouget i Caias classy face palett då den är min absoluta favorit nyans på rouge. Pillow talk svek mig inte, utan nyansen är väldigt likt, denna har dock mer lyster och är något ljusare än Caia's, annars samma rosa/bruna nyans. Jag sveper borsten på den yttre nyansen och sedan doppar borsten i ''highlighter'' ringen och duttar på för mer lyster, resultatet blir ett naturligt och lysterigt resultat.

Natasha Denona - Tan Bronze & glow palette innehåller en krämskugga och tre i puder. Alla fyra är högpigmenterade och blendar som en dröm på huden.

Bronzern är i en perfekt varm nyans och är så lättarbetad, måste kolla upp om den finns att köpa separat för detta är en stor favorit som jag har använt så mycket av den senaste veckan. Glow impact powder är en riktigt pigmenterad highlighter som är en guldig / champagne nyans som smälter in så bra på alla hudtoner. Super Glow brukar jag blanda med bronzern om jag vill få extra lyster och Glow cream base måste jag testa lite mera, super pigmenterad den med men jag är inget fan av krämprodukter.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Åh så fina! :O
nouw.com/blubbbeauty