DAISY BEAUTY AWARDS 2021

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Jag har för tredje året i rad fått den stora äran att sitta med i Daisy Beauty awards 2021 jury som gick live i kväll, pga av pandemin så blev det såklart inte en fysisk gala utan detta året så var ALLA inbjudna och hela galan sändes på Daisy beauty's sociala medier som går att kolla i efterhand om någon missade.

Första året satt jag med i ögon och bryn kategorin, förra året blev det ansiktsmask och nu har jag fått kategorin hårvård och hårstyling, denna kategorin har varit väldigt svår då många var riktigt bra och men har ju bara velat ge samma betyg till dem flesta, det fanns bara en som jag inte gillade och nu kommer ni få höra mina åsikter äntligen! 5= högs betyg

Dem nominerade produkterna var:

5. Joico K-Pak Reconstructing Shampoo + Conditioner

Denna duon har jag använt i många många år, 2015 tror jag var första gången, men nu har dem ändrat förpackning och uppdaterat produkterna på alla Joico's produkter. Just K-Pak serien är för kemiskt behandlat hår - alltså ett slitet hår som behöver stärkas av proteiner. Jag kan verkligen rekommendera denna duon till dig som har skadat hår, serien är skonsam och bygger upp håret samt gör det mjukare.

4. Sachajuan Scalp Brush

till en början så gillade jag inte denna, piggarna är väldigt hårda och det kändes nästan som att mina tunna hårstrån skulle gå av. Men jag hittade en lösning som funkade bra för mitt hår och nu använder jag den nästan hela tiden. Det gäller att vara försiktig när man masserar in produkt, låt det ta lite tid och stressa inte då kändes den skonsam samt håret blev renare och fick en härlig skalpmassage.

3. Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Denna är lite svårbedömd då denna produkt ska användas tillsammans med Olaplex No.3 som är en hårinpackning som jag älskar. Men det denna ska göra är att återuppbygga hårets svavelbindningar på en helt ny nivå än vad bara No.3 gör. Typ som en svagare variant av den behandlingen man gör på salong. Jag tycker produkten är lätt att använda, den ska hällas i på torrt hår och sedan efter 10min ska No.3 i och låta verka i minst 10min (helst längre) - skölj av. Resultatet blir den samma som med bara No.3 men precis med övriga olaplex produkter så märker man ingen skillnad direkt utan den lagar svavelbildningarna i håret på långsikt.

2. Kérastase Pre-Cleanse Régénérant

Denna älskar jag och använder varje gång jag tvättar håret, men alla poäng måste användas så därav det låga betyget. Efter jag har blekt mitt hår två gånger så kan jag knappt använda detox shampoo, det blir alldeles för strävt och känns väldigt slitsamt för håret. Men kerastase pre cleanse känns mjuk och återfuktande samtidigt som den djuprengör och får bort bla föroreningspartiklar och gör att det vanliga shampoot rengör bättre.

1. Unite U:dry High

detta var tyvärr den produkt som inte alls fungerade på mitt hår, jag upplevde att håret kändes mer smutsigt när jag sprayade på detta torrshampoo och den blev stel och nästan kladdig i håret.

Har du testat någon av dessa produkter? vad är din åsikt isåfall?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer