DAISY BEAUTY AWARDS ÅRETS ANSIKTSMASK | MINA ÅSIKTER

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Nu när Daisy Beauty Awards är avklarad och alla finalister är avslöjade så tänker jag nu dela med mig utav mina åsikter, HÄR hittar ni första inlägget om en inte så värdig vinnare . . Jag skrev ju tidigare att tre stycken masker älskar jag nästan lika mycket som jag tänker avslöja nu. Min favorit nr i är Velvet sleeping mask från Sisley, en riktigt dyrgrip som har vunnit mitt hjärta. Sisley masken återfuktar ansiktet med en fet formula som inte kladdar och man vaknar upp med ett mjukt & återfuktad och lugnande hud, kommer köpa om igen fast det kommer svida i plånboken.

Allies of skin Retinal + peptides overnight mask, (Vinnaren av alla ansiktsmaskerna) ännu en nattmask som är lite tunnare i formulan än sisley's men resultatet blir ungefär densamma, varför Sisley fick högre poäng av mig över denna är för att jag just fick samma resultat fast Allies of skin har mera claims samt så gav Sisley en riktigt lyx känsla.

Sisley ligger på 1145kr/60ml medans Allies of skin ligger på 1440kr/50ml.

Ole Henriksen Phat glow facial , 645kr / 50ml En lätt exfolierande och återfuktande mask som ska sitta på i upp till 15min. Formulan är riktigt fet och passar alla hudtyper även den känsliga. Min hud känner både återfuktande och återfettande samt känner mig ren utan att det stramar.

Har ni testat någon av maskerna? vad är era åsikter?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Drömkategori 🙌🏻 Blir nyfiken på sisley
nouw.com/louiseanderssons