DAISY BEAUTY EXPO 2020

I Fredags så åkte jag upp till Stockholm för att träffa mina beauty galna vänner samt gå på Daisy Beauty Expo 2020. Fredagen bestod av tre stycken föreläsningar: Kicki Norman chefredaktör för Daisy Beauty, N.C.P och Skintology, det är alltid så lärorikt och intressant att lyssna på föreläsningar om sånt som man brinner för, dagen avslutades med god middag och mycket skratt och prat (om beauty då såklart haha)

Lördagen, dagen då det var dags för expot eller skönhetsmässan som jag säger. Ni som följer mig på Instagram fick följa med endel och jag ska försöka kort fatta allt här. Vi befann oss på Strandvägen 7A och hela övervåningen fylldes med företag som visade upp sina kommande nyheter och beauty jornalister, influencers mm... Allt detta i en lokal underbart!

Tusen tack igen Kicki och Sam för att jag än en gång blev inbjuden till erat fantastiska expo! Det är verkligen årets höjdpunkt, sån underbar energi och underbara människor som man får umgås med i hela två dagar, snacka om att motivationen räcker för hela året!

Pixi kommer lansera nytt smink innehållandes den mest populära ingrediensen 2019 nämligen... Vitamin C. Jag är oerhört taggad på ALLT. Under mässan så fick vi även göra våran egna ansiktsmist, Pixi har ju en mist i varje serie och deras ansiktsmistar är underbara, svalkande och återfuktande, så det var riktigt kul att få välja vilka ansiktsvatten man ville ha i, jag valde Bergamot som är energizing och gurka som är refreshing, helt ärligt gick jag enbart efter dofterna haha.

Indy beauty ska satsa på mer aktiv hudvård, vecka 7 lanserar dem en 3in1 exfoliating facial mask (219kr) en trippelverkande ansiktsmask som exfolierar huden med AHA, BHA, enzymer från granatäpple och korn från silika. Dem lanserar även en sos spot treatment (159kr) som punktbehandlar och löser upp tilltäppta porer och lugnar finnar. innehåller niacinamide som jobbar aktivt med porerna och AHA som exfolierar döda hudceller.

Palina visade upp både nya samt äldre produkter ur deras kollektion, många spännande saker, känner att 2020 är året då jag vill testa mera ifrån Palina. Jag fick med mig deras nyhet Prowder hem som ska bli så spännande att testa, jag har problem med att hitta löspuder som får basen att sitta som ett smäck hela dagen och det var många på mässan som pratade så gott om just Prowder! älskar namnet föresten, dem var så stolta över pudret att namnet blev ja just ''Prowder'' genialiskt.

Skintology var med båda dagarna och bjöd på nyttiga föreläsningar samt ställde ut sina produkter på mässan. I deras monter så hade dem ordnat att man fick göra sitt egna serum, jag valde mina ingredienser och Maria blandade ett till mig, jag valde att få ett antiinflammatorisk serum med hyaluronsyra och niacinamide och jag är så spänd på att testa det!

Ardell visade upp sina nya magnetfransar samt deras sortiment, deras magnetfransar har ni säkert sätt på socialamedier, det är en frans med magneter på ''appliceringsbandet'' och med hjälp av en magnetisk eyeliner så ska fransen fästa, ardell hade en make up artist på plats som visade hur det gick till, mina fransar höll hela dagen tills jag tog bort den på natten när jag kom hem.

Mr & Mrs Tannie är ett helt nytt märke som lanseras den 15 februari. Det är ett kroppsmärke med fokus på brun utan sol, dem säljer alltså produkter man behöver för att få en fin och jämn brun utan sol, skrubb, body butter, serum, och olika busar.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Det var roligt att träffa dig! Ser fram emot dina tankar och åsikter om produkterna framöver. 😊
nouw.com/blubbbeauty