DAVINES OI

Inlägget innehåller samarbete och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Jag hade ett samarbete med Lyko på instagram för någon vecka sen där jag har fått hem Davines Ol serie. Jag var bara tvungen att skriva mer detaljerat om produkterna då jag älskar dem!

Jag har blekt mitt hår nyligen och märker att inga produkter jag har här hemma kan mätta mitt hår, det behöver fukt och fett för att bli nöjd och det är precis vad Ol serien är tillför - att ge fett. Ol serien är till för alla hårtyper, men jag skulle kanske inte rekommendera dem till ett ofärgat tunt hår.

Alla OI produkter innehåller Roucouolja som stimulerar hårväxt och har återuppbyggande egenskaper samt stimulerar melaninproduktionen och minskar avsevärt cellskadorna från UV strålar, förebygger åldrande samt bibehåller elasticiteten.

Jag har testat hela serien och mina åsikter om produkterna är att mitt hår fullkomligt älskar dem, mitt hår är trassligt och nu när det är nästan hel blek så är det ännu mer trassligt, denna serien har verkligen hjälpt att hålla mitt hår tov fritt och mjukt och glansigt. Ett stort extra plus för doften, alla produkter doftar samma vilket är nytvättat - sköljmedel. Det enda negativa är förpackningarna, dem är inte dem smidigaste jag har i duschen...

OI Oil 50ml 179kr

En multifunktionell olja som passar alla hårtyper. Formulan ger extra mjukhet och glans till håret, är effektivt utredande och tar bort frissighet. Lämnar inga rester i håret och skyddar hårets struktur utan att tynga ner det. Snabbar även på torkningstiden. Jag har använt denna oljan till och från sen jag fick den i Elevens julkalender 2018 och älskar denna, då den är snabb absorberande och icke kletig. Stort plus att den inte är färgad så den missfärgar inte ett blekt hår.

OI Shampoo 280 ml 279kr

Ett krämigt schampo som är skonsamt, fuktgivande och passar alla hårtyper. Efter tvätt så är håret mjukt, friskt och glänsande redan efter första användningen. Perfekt för användning innan OI Conditioner, OI All in one milk och OI Oil. Aktiva ingredienser är Roucou från rosor som ger håret en fantastisk glans.

OI Conditioner 250 ml 299kr

En mjuk- och fuktgivande creme som ger volym till alla typer av hår. Balsamet ger glans och gör håret mjukt och friskt. Genom att snabba på torkningsprocessen så skyddar det håret från att skadas av värmen från stylingverktyg. Aktiva ingredienser är roucouolja samt aprikossmör som mjukar upp och återfuktar. Rik på A- och C-vitamin.

Ol Hair Butter 250 ml 319kr

OI Hair Butter är en Intensivt vårdande hårinpackning som passar alla hårtyper. Gör håret mjukt, följsamt, glansigt och tar bort friss (även på tjocka och grova hår).Tynger inte ner håret. Innehåller roucouolja är mycket rikt på betakaroten.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Hair

Gillar

Kommentarer