DEM 6 BÄSTA LÄPPRODUKTERNA JUST NU

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Läppglans, färgade läppbalsam är det enda jag vill använda just nu och jag har så många favoriter. I min handväska så hittar man just nu 6st, ja det är alldeles för många men jag använder olika varje dag för att kunna använda upp alla, dessa byts även ut då och då men just nu så hittar vi dessa som är mina nuvarande favoriter:

Fenty gloss bomb

denna har jag där just för att den är en av dem äldsta i min kollektion och jag vill använda upp den. Sen är den såklart riktigt bra, jag har ju köpt två till i dem nya nyanserna. Men gloss bomb är inte min favorit då jag kan uppleva att vid påfyllning så blir den lite för tjock i formulan. Men rekommenderar den fortfarande då man får ett sånt fint glans på läpparna.

Fenty Pro Kiss'r Luscious Lip Balm

ja vi fortsätter väl på Fenty spåret, här dock är min absoluta favorit läpprodukt någonsin vågar jag faktiskt säga. Denna i nyansen pinch me är den perfekta rosa nyansen som inte sticker ut. Luscious lip balm ger en känsla av ett mjukt och tunt läppbalsam och känns så vårdande på läpparna. Jag har aldrig fått sånna ''juicy'' läppar av något annat. är ni ute efter en återfuktande glans/balm så gör er själva en stor tjänst och beställ denna.

Tarte maracuja juicy lip - rose

Ett behagligt och mjukt läppglans i stickformat där man tycker upp produkten. Lite segare i konsistensen men känns mjuk och oljig på läpparna samt ger en riktigt fin nyans till läpparna som är lagom med pigment.

Mac Powerglass Plumping Gloss 01 Pouty Face

Ett tunnare lite segare i konsistensen fast super bekväm på läpparna, den ger även en svalkande/plumpande effekt och applikatorn är tillför att kunna få färg på över och underläppen samtidigt.

Mac Glow Play Lip Balm Sweet Trea

Detta är ett lätt färgat läppbalm som känns precis som ett läppsyl på läpparna. Hade önskat att denna gav liite mera färg men annars så finns det inget att klaga på.

Buxom Vibe Island Full-On Plumping Lip Cream Seychelles Breeze

Denna dök ner i brevlådan förra veckan och den hamnade snabbt i väskan. Denna är precis lika härlig som Buxom's andra plumping lip cream. Samma sak här som med gloss bomb så har denna en lite tjockare formula skulle säga lite tjockare än gloss bomb, men denna ger ett sånt härligt mintig/plumpande känsla att formulan inte står mig jätte mycket.

vilken läpprodukt är din favorit just nu?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer