Dermalogica - Stress positive eye lift

Dermalogica - Stress positive eye lift (länk)

Jag har väldigt torra ögonlock, och jag hatar det! Dels så kliars / svider det samt att det ser så fult ut. Jag brukar vara ganska dålig på att kleta på just ögonkräm bara för att alla krämer jag har testat svider (antagligen såå beror det på torrheten) Jag fick hemskickat Dermalogica's senaste ögonkräm Stress positive eye lift som är tillför mörkaringar och slapp hud, något som inte direkt tilltalar mig då jag inte har något av dessa. Jag testade krämen igår innan läggdags och jag blev så chockad över att det inte sved samt att det kändes så återfuktande. Idag har jag vaknat upp med mjuka, lena och mer återfuktande ögonlock och under ögat. herregud vilken mirakel produkt! efter endast 1gångs användning kan jag med handen på hjärtat säga att detta är den bästa ögonkrämen jag har testat och jag rekommenderar den till er med känslighy.

Jag vet inte om den reducerar mörka ringar och det är inget jag kommer kunna recensera heller då jag inte har så synliga ringar. Så här står det om produkten på hemsidan:

Stress Positive Eye Lift är en fusion mellan en ögonmask och en ögoncreme. Denna snabbverkande behandling ger omedelbart en kylande, lugnande och utslätande känsla runt ögonen. Indigofrö ljusar upp mörka ringar, medan havsvatten och arktiska alger reducerar svullnad. Fermenterad jäst och en unik hyaluronsyrablandning stramar upp och lyfter.

  • Ögonbehandling som slätar ut, lyfter och reducerar svullnad.
  • Återfuktar och skyddar huden.
  • Reducerar mörka ringar och ger lyster.


*Inlägget innehåller pressprover

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer