Dermalogica intensive moisture cleansing

Det finns så många olika formulas på ansiktsrengöring, Micellar vatten, gel, lotion, mousse osv. Alla sorters formulas kan användas till alla hudtyper, men vissa är speciellt ämnade till de olika typerna som ex lotion/milk som passar bättre till en torr och känslighy då gel kan vara lite uttorkande. Jag gillar bäst gel och Micellar vatten (använder sällan pga dåligt för miljön med alla bomullspads som går åt) men alla utom lotion funkar på mig.

När jag var på Daisy beauty expo förra helgen så var Dermalogica på plats och pratade om deras två nyheter därav Intensive moisture cleansing som lanseras i slutet av mars och kommer kosta 395 kr/150 ml, 650 kr/295 ml.

Jag var nära att tacka nej till pressprovet på denna rengöring då jag vet att cleansing lotion inte tar bort mitt smink, men valde att tacka ja för jag älskar ju Dermalogica och kul med nyheter.

Jag är så otroligt glad över att jag inte tackade nej, jag fick bort allt mitt smink med denna rengöringen och när jag tog toner efteråt så var padsen vit dvs inga sminkrester. Visst så behövde jag gnugga lite längre än vanligt men med tanke på att denna inte är uttorkande så gör det absolut inget. Rengörningen känns väldigt mild och skonsam mot huden.

Rengörningen är berikad med BioReplenish complex* som förstärker hudens egna barriärlipider*. De balanserar och återställer det här komplexet hudens naturliga skyddsfunkiton och bevarar fulkthalt, stänger ute irritativa ämnen samt upprätthåller en optimal miljö för hudens mikroflora.

*Barriärlipider

Hudens lipider (fetter) bildar tillsammans med hudcellerna den barriär som både balanserar hudytans pH-värde och samtidigt förseglar fukt.

Vad är består BioReplenish Complex av?*

Phytosteroler: vegetabiliskt kolesterol. Utvinns ur tall och hjälper till att förbättra hudbarriärens motståndskraft.

Fettsyror: en kombination av linol- och linolensyror som förstärker hudens naturliga lipider.

Ceramider: förseglar fukt och stärker hudbarriären.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Hört så mycket bra om Dermalogica så är så sugen på att testa! <3
nouw.com/emmaengstrom