DESENIO

I betalt samarbete med Desenio.se

Vart köper ni oftast tavlor/posters ifrån? Jag beställer typ alla mina tavlor ifrån Desenio då dem har ett sånt brett sortiment med posters och snygga trendiga tavelramar, man hittar alltid posters som passar en stil oavsett smak då dem just har sånt brett sortiment på sin sida. Man kan snabbt fastna i flera timmar när man scrollar bland deras kategorier, jag älskar verkligen att dem har så många olika motiv, hatar när man letar efter något som ska passa in i lägenheten och så tar sidorna snabbt slut och man har inte hittat någon som passar in, det hände ofta innan jag hittade till Desenio.

Jag vet själv att det kan vara svårt att välja ut motiv och att veta om postersarna kommer att matcha med varandra innan man beställer hem dem, men Desenio har tänkt på allt. Det unika och smarta med just Desenio är att dem har en funktion där man kan designa sin egna tavelvägg, man väljer hur rummet ska se ut med olika miljöbilder, man kan även ändra färg på vägen så det ska se så likt ut som ens egna rum, sen är det bara att välja hur tavlorna ska sitta och bläddra bland Desenio's posters och tavelmodeller. Super smart idé verkligen, jag brukade innan denna funktionen göra liknande i Photoshop men nu slipper man allt jobb då Desenio gör jobbet åt en.

Trender ändras hela tiden och när jag besöker någon sida så sorterar jag alltid nyheter först för att dels hänga med i trender samt så är jag oftast en trend torsk haha, Här hittar ni deras nyheter men dem har såklart många andra kategorier bla Topplistan och Naturmotiv att välja mellan.

Så här fint ser mitt vardagsrum ut efter en beställning hos Desenio, vad tycker ni? Jag tycker nog att det är dags att byta ut tavelramerna till svarta, jag har så mycket vitt i min lägenhet och tycker det är snyggt när man bryter av med små detaljer i svart, fick den super fina rotting lampan av syster nu när jag fyllde år och wow vad den passar in och bryter av det vita så fint, så jag får se om jag byter ut ramarna, vad tycker ni?

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer