ECOCOCO

EcoCoco är ett australienskt märke med huvudingrediensen i deras produkter är certifierad 100% organisk kokosnötolja. Märket har nu äntligen kommit till sverige med naturliga produkter till både hår- och kropp.

Märket kommer att säljas HÄR och HÄR med start under septembermånaden.

Jag har fått hemskickat deras Cocovanilla body scrub och deras tan lotion.

Jag måste säga att skrubben luktar så gott, absolut en blandning utav kokos och vanilj och den känns så skön på kroppen, inte alls rivig men väldigt effektiv. Dock så är förpackningen så opraktisk för en kropps skrubb som man ska ha när man duschar - hallå papper och vatten?! super osmidigt...

När jag använde brun utan solen för första gången så var min första tanke att lotionen var i de tunnaste lagret, väldigt mjölkig i formulan. Den smörjdes in smidigt och det var lätt att få produkten där man ville ha den. Luktar som skrubben - en blandning utav kokos och vanilj. Luktar ingen bus doft under applicering, dock när den sjunker in i huden vilket den gör oerhört snabbt så kommer den doften fram en aning.

Detta tror jag kommer bli min nya favoritprodukt då den är oerhört lätt applicerad tog max 1min att smörja in hela kroppen och ingen handske eller liknande behövs (obs tvätta händer med tvål efter applicering utan handske!) hela kroppen blev helt torr (torr som i ej kladdig som alla andra produkter blir) efter ca 1timme, då börjar även en gyllene färg att synas.

skrubben fungerar precis lika bra som de flesta jag har testat och Tan lotion får lätt 5/5Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

hhannacarlsson
hhannacarlsson,