Eleni & Chris

För ett tagsen så fick jag prova en dagkräm och mist ifrån märket Eleni & Chris. ett ganska så okänt märke hos mig, och när jag söker om märket på google så kommer inte mycket upp, det jag vet är att alla ingredienser är skandinaviska.

produkterna i sig tycker jag ser väldigt friska och fräscha ut, det är en design som säger att detta är rena produkter och ser ut att komma ifrån hälsokällor. Jag fick hemskickat deras Ultra hydrating day cream och hydrating face mist. under bilderna kan ni läsa vad jag tycker om dem.

Ultra hydrating day cream, 529kr (LÄNK )

detta är en ultra fuktgivande dagkräm med en fyllig, fräsch och lätt konsistens som snabbt absorberar på huden. krämen ger huden återfuktning och näring samt skyddar mot fria radikaler och gör huden mjukare och smidigare.

jag tycker att produkten stämmer in med denna beskrivningen som företaget har lovat att produkten ska göra. jag hade dock önskat att krämen var mer fet i konsistensen, det är ju trotts allt en ultra hydrating kräm och den känns mer som en hydrating kräm. huden känns återfuktande och produkten är väldigt dryg och den torkar in snabbt. ni ser själva hur burken är designad, man bara öppnar locket och sen är plattan som ni ser själva pumpen, älskar det!

Jag kan bara hitta en negativ sak om denna och det är att den innehåller parfym... why why!!? förstöra en sån fin och bra produkt med att tillföra parfym?

Hydrating face mist, 319kr (LÄNK)

Ett Lätt, snabbtorkande och fuktighetsgivande ansiktsspray som ger huden omedelbar fukt, lyster och gör huden mjuk. Kan användas över smink

Ja som sagt här är samma sak - parfym.. dock så känns dessa produkter väldigt milda, det är bara jag som är nojig över att jag ska få en reaktion...

denna mist är väldigt skön att använda, då produkten läggs lätt och mjukt på huden och torkar in snabbt.

*inlägget innehåller pressprodukter


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer