EMPTIES

hydralight shine-free daily mineral complex spf 30 - Paula's choice (den verkar vara slut men ni kan se mera produkter HÄR)
Detta är en nedmattande dagkräm med SPF 30 för känslig och oljighy.
Jag har torrhy, och denna mattar verkligen ner, men på ett sett så ser det bra ut även på torrhy. Jag älskar att ha denna framför allt på sommaren då det är så hög solskyddsfaktor i.
Är detta något jag skulle köpa igen? JA fast denna är ganska dyr så får tyvärr vara utan den ett tag, dock så är denna så bra för min hy, då den är parfymfri och mina aacnepartier känns lindrigare.

The POREfessional - Benefit
Ja detta måste nog vara en av de bästa primers! Den gör vad den lovar. Porer försvinner och sminket håller nästan en hel dag. Finns inget dåligt om denna produkten förutom det vansinniga priset, vet inte exakt men tror priset är ca 380kr rätta mig om jag har fel, vet att jag spanade in ett kit med denna primers i stor size och en i traven size tror kitet kostade runt 500+kr
Finns på sephora

Take The day off - Clinique 209kr HÄR
Detta är ett prov som jag fick när jag beställde ifrån kicks.
En ögonremover ifrån clinique som löser upp vattenfast mascara och ögonmakeup skonsamt utan att irritera ögonen. Jag gillar den, den gör vad den ska dock så finns det andra märken som fungerar minst lika bra och som är betydligt billigare exempel den HÄR som bara kostar 49kr

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer