ESSE - Probiotisk hudvård

Det här inlägget är något som jag har varit så taggad på att skriva om, något som förhoppningsvis kommer att förändra min hy till den mycket positiva sidan. Min fina vän och gamla LA roomie Fredrika var så gullig och skickade hem produkter ifrån Esse till mig.

Det är nämligen så att Fredrika jobbar på en skönhetssalong i Vimmerby som heter Hudvårdskompaniet (länk), klickar ni på länken så kommer ni till deras nya fräscha hemsida / webbshop där det säljer bra och noga utvalda hud/kropssvård samt smink produkter ifrån märken som bl.a. Maria åkerberg, Paulina, Esse och Exuviance.

Och dessutom så får ni 10% att handla för om ni uppger koden Fanny10, den gäller från och med 14/5.

Bor ni i Vimmerby eller i närheten så tycker jag verkligen att ni ska besöka salongen, jag har själv inte varit där men jag är säker på att det är ett bra ställe med grym service, då det enda Fredrika pratade om i LA var hudvård och hennes lilla hund haha nä men hon brinner verkligen för hudvård och vet vad hon pratar om!

Esse's huvudingredienser i alla deras produkter är Probiotika (godartade mikrober) som återfuktar, ökar hudens motståndskraft samt dämpar åldrandeprocessen i huden. Mikroberna tränger djupt ner i hudlagerna och samverkar med cellerna för att de tillsammans ska göra huden frisk och strålande.

De produkter ifrån Esse som jag har fått hem och ska nu under ett tag ersätta mina andra produkter är: Sensitive cleanser, Sensitive Serum, Nourish moisturiser och Lip conditioner. Jag kommer självklart att återkomma med min uppfattning om produkterna när jag har testat de ordentligt!

Esse är dessutom ett märke som är helt :

  • Ekologiskt certifierad
  • Veganskt - Mot plågsamma djurförsök - (BWC PeTA)
  • stödjer rättvis handel
  • koldioxidneutrala

*Inlägget är i samarbete med Hudvårdskompaniet

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer