ESTRID

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Hej på er! Det har ekat lite tomt här nu ett tag och det beror endast på att jag har jobbat så mycket samt till stängning nästan varje dag. Det blir inte så mycket tid över, men nu är jag ledig tills onsdag så ska försöka fixa en massa inlägg till er.

För några veckor sen så fick jag hem en rakhyvel ifrån det nystartade svenska företaget Estrid, konstig sak att skriva om kanske. Jag uppmanar er alla att kika in deras instagram sida här, då dem har så bra budskap med alla inlägg som dem lägger upp. Dem lägger stor vikt med att poängtera att det är okey att raka samt lika okey att inte raka och det är något som är unikt just då dem säljer endast rakhyvlar men samtidigt lägger upp inlägg om att man ska skita i samhällets normer och vara sig själva.

Jag ska berätta en sak för er och det är att jag alltid har använt sånna där gula as billiga ''engångs''rakhyvlar, så många gånger som jag har råkat skära mig då dem är så vassa och omöjliga att använda på områden som knäna, längst ner vid anklarna osv, jag har på senaste lärt mig att dra super försiktigt för att undvika skärsår. Jag har super torrhy men jag orkar inte använda raklödder utan det har funkat att raka utan, dock så kliar det alltid på benen efteråt och känns så otroligt torrt.

När jag fick hem min rakhyvel ifrån Estrid så testade jag den på direkten och wow jag är frälst, jag slängde mina gula engångshyvlar och sa aldrig mera! På hyvlen så är det små remsor som med kontakt med vatten blir en slags gele så när man har rakat klart så blir områderna super mjuka och kliars inte alls som det brukar. Remsorna innehåller endas veganska ingredienser så som: vårdande aloe vera, shea smör och E-vitamin. Rakhyvlen har 5st blad som med ett drag får med allt just där.

Rakhyvlen med tillhörande rakblad (x2) samt vägghållare kostar 95kr och finns i flera olika härliga färger att välja mellan. Man får även välja att få hem påfyllning av rakblad var 30:e, 60:e eller var 90:e dag då får man fyra blad åt gången för 119kr (detta går att säga upp närsom!)

Här kommer ni till Estrids hemsida


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Kan va den snyggaste rakhyveln jag sett 🙈
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
Ja men verkligen🙌🏼
nouw.com/ffrn