Ett paket på posten / REDLIPS

Wow snacka om att jag blev överraskad när jag fick ett paket på posten, alltså ett paket bokstavligt!

det var så fint inslaget att jag knappt ville öppna det. Ni som känner mig vet hur mycket jag uppskattar och gillar fina inslagningar eller något som är lite extra, så en stor tummen upp till Scandinaviancosmetics och MaxFactor!

hursomhelst så ska detta inlägget inte handla om fina paketeringar utan det är ju innehåller som ni är nyfikna på, am i right?

Paketet innehöll MaxFactors nya Colour Elixir velvet matte lipstick i färgen LOVE (det finns 5st olika nyanser) som är en riktigt fin klassisk röd nyans, som ni vet så använder jag aldrig rött på läpparna eftersom jag tycket att jag ser kladdig och mina fräknar framhävs, dock så när jag provade detta så kanske jag har börjat ändra min uppfattning om den delen, detta kanske var rätt nyans för mig (det finns ju miljoner nyanser utav varje färg) hmm även om jag skulle vilja använda rött så skulle jag inte känna mig bekväm i det - men kanske i framtiden? det enda minuset är hylsan... alltså come on, inte snygg någonstans... Anyhow dessa nya velvet matte börjar att säljas v10 i landets butiker dock såhär kicks tjuvstartat och började sälja dessa v8. jag tycker verkligen att ni ska Kika in dessa om ni vill ha en matt läpp som inte känns uttorkande på läpparna till ett bra pris - 129kr <HÄR>

Jag fick även med deras nya Colour Elixir universal lip liner - ett osynlig läppenna som förhindrar att läppstift inte flyter ut, låter väldigt bra eller hur? speciellt om man har ett favorit läppstift men ingen matchande läppenna till, då är denna perf! Läppennan innehåller över 60% fuktgivande ingredienser bra jojobaolja. Denna lanseras v14 och kommer kosta 89kr.

*Inlägget innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer