EUCERIN + TÄVLIING

Eucerin DermoPurifyer oil control – Ny hudvårdsserie för fet, oren och aknebenägen hud.

Eucerin har tagit fram en helt ny hudvårdsserie för fet och oren hud i samband med deras Aknekampanj (ni kan läsa mer om den här)

Idag har cirka 80 procent av alla 11-30-åringar problem med akne och många tycker att det är riktigt jobbigt. Det är också väldigt viktigt att förstå och sprida att akne inte betyder att man är ohygienisk utan att det kan bero på så många saker som ex hormoner, kost, miljön osv. Akne är främst en inflammatorisk sjukdom. Enligt den senaste forskningen är mikroinflammation en av huvudorsakerna till akne. * kika gärna in hashtagen #aknekampen på instagram

Den nya serien innehåller produkter kombination av ingredienser som reducerar orenheter, lugnar irritation och gör det möjligt att omvandla aknebenägen hud till en mer jämn hud i balans. Produktserien bygger på en helt ny formula som innehåller Salicylsyra, Carnitin samt en ökad halt av Licochalcone A. Salicylsyra har en bakteriehämmande och komedolytisk effekt som effektivt reducerar kvisslor och orenheter samt förhindrar uppkomsten av nya. Den aktiva ingrediensen Carnitin balanserar produktionen av talg, då överskott av ämnet är en bidragande faktor till akne, samtidigt som Licochalcone A lugnar huden.

Hoppas ni har läst vad serien gör och att ni eller känner någon som skulle behöva denna serien vill vara med och tävla om kittet på bilden.

För att vara med:

- Följ min blogg här och här (jag kollar alla)

- Skriv en kort motivering till varför just du vill vinna!

Vinnaren drars 1/12

Här är de produkter som ni kan vinna:

Eucerin DERMOPURIFYER OIL CONTROL Cleansing Gel, 200 ML

En tvålfri ansiktsrengöring för fet och oren hud. Den rengör milt och tar bort överflödig talg, smuts och make-up och efterlämnar huden fräsch och smidig. Använd morgon och kväll.

Rek pris, ca: 159 kronor

Eucerin DERMOPURIFYER OIL CONTROL Toner, 200 ML

Toner för fet och oren hud. Den rengör intensivt, speciellt i T-zonen, och förbereder huden för efterföljande fuktcreme.
Använd morgon och kväll, efter rengöring, före creme.

Rek pris, ca: 149 kronor

Eucerin DERMOPURIFYER OIL CONTROL Mattifying Fluid, 50 ML

Mattgörande ansiktscreme för fet och oren hud. Ger 8 timmars mattgörande effekt. Reducerar orenheter och lugnar irritation.
Applicera morgon och kväll.

Rek pris, ca: 179 kronor

Eucerin DERMOPURIFYER OIL CONTROL Adjunctive Soothing Cream, 50 ML
Lugnande ansiktscreme, lämplig vid medicinsk aknebehandling. Lugnar huden vid medicinsk aknebehandling. Återfuktar intensivt.

Applicera morgon och kväll. Rek pris, ca: 189 kronor

*Inlägget är i samarbete med EUCERIN

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

ElinaMagnusson
ElinaMagnusson,
har sedan 3år tillbaka haft svåra problem med acne, har testat massa olika hudprodukter för ansiktet men ingenting hjälper... väldigt tråkigt då jag inte alls känner mig bekväm eller självsäker med all acne och tvingar mig själv att sminka mig (för att dölja acne) även fast jag helst vill gå utan smink. Kram 😊
nouw.com/elinamagnusson
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Min akne har blivit värre och inga produkter verkar längre hjälpa så vore kul att prova på någonting som man inte provat innan. Följer dig lite överallt och nu även på bloglovin'. <3
nouw.com/blubbbeauty