EXUVIANCE BODY POLISHING

Jag som har super känslig hud speciellt vid höst och vinter har blivit helt förälskad i dessa produkter ifrån Exuviance och de jobbar så bra tillsammans och de doftar fräsch och spa-aktigt.

Ni kanske har någon gång känt att huden är knottrig? nej inte gåshud det syns inte utan känns bara när man drar handen över? Jag har så på vissa partier på armarna och låren, jag har inte alltid haft det så utan det kom för kanske något årsen. Detta är inget som jag lider utav utan bara undrar vad det är, hur som helst så fick jag höra talas om att dessa produkter ifrån Exuviance ska motverka det läs Keratosis pilaris. Dock inte det jag har då mina inte syns, men, Jag tänkte att det kanske kan hjälpa ändå, Och oj ja redan efter första gången så blev de små knottrorna mycket mindre och efter andra gång faktiskt helt borta när jag har kombinerat dessa två produkter. De båda är kroppspeelingar men med olika resultat. Läs vidare för att förstå de två underbara produkterna.

Retexturing treatment

En multiverkande kroppslotion, som är lätt i konsistensen, exfolierar huden och återfuktar mycket effektivt. Innehåller AHA som sätter igång cellförnyelsen och ger förnyad elasticitet till huden, samt PHA som överlägset återfuktar och stärker huden. Utmärkt för att förebygga inåtväxande hårstrån och även för att exfoliera och mjukgöra knottriga överarmar vid Keratosis Pilaris. Stärker huden och återställer hudens smidighet och spänst samt ger en förbättrad hudstruktur.

  • 10% AHA/PHA (5% glykolsyra + 4% glukonolakton + 1% laktobionisk syra)
  • Ger antiaging fördelar, gör huden smidig med ökad elasticitet.
  • Vitamin E, och Sheasmör skyddar och stärker hudens skyddsbarriär.


Bionic body polishing masque

En mycket effektiv kroppspolish i behaglig cremeform som avlägsnar döda celler från hudytan och gör huden fräsch och smidig. Bionic Body Polishing Masque innehåller växtbaserade korn som lösgör torr hud utan att irritera samt PHA, Vitamin A, C och E som skyddar och reparerar huden.

En super mild men oj så effektiv kroppspeeling. Fomulan är en tjock kräm som blandas ut jämnt och lätt på huden, alltså inte alls rivig utan finmalda korn.

  • Återfuktande peeling för alla hudtyper med både PHA-syra och växtbaserade korn.
  • Antioxidanterna vitamin E och A stärker huden och skyddar mot fria radikaler.
  • Sheasmör mjukgör, ger näring och skyddar.

*Inlägget kan innehålla pressutskick och adlinks, åsikterna är dock alltid 100% mina egna.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
vad kul att det gett resultat, exuviance har grymma produkter👌🏻
nouw.com/makeupbyekholm
FFRN
FFRN,
ja verkligen! Har börjat få upp ögonen för Exuviance mer och mer! 😍
nouw.com/ffrn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh vilka bra tips!! Har sämst hy just nu, så tar verkligen alla tips jag kan få =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
FFRN
FFRN,
Dem är verkligen underbara 😍
nouw.com/ffrn