FENTY BEAUTY KILLAWATT

Jag ber om ursäkt att dessa inlägg har blivit såå sena.... Det är nämligen så att jag flyttade studiolampan och använde olika kameror men endå så blev resultatet inte bra... hursomhelst så vill jag ju verkligen visa vad jag har beställt ifrån Fenty Beauty.

I detta inlägget så kommer jag fokusera på Killawatt highlighterna då bilderna på Match stixen inte blev bra så de kommer upp lite senare!

Jag köpte hem Mean Money / Hu$tla Baby och Girl Next Door / Chic Phreak. Min favorit är lätt den sist nämnda då den passar min hudton så bra.

Dessa är glittriga dock inget som jag tycker störs på huden, man ser liksom inte ut som en glitterbomb utan man får ett fint glow men man kan då och då se lite glitter i vissa ljus. En förpckning innehåller två stycken highlighters - den ena är en lite mer naturlig medans den andra är mer BAM, jag tycker dock att den ''naturliga'' är väldigt synlig så ni som älskar highlighters kommer inte bli besviken.

Slutsumman då? Det är inte världens bästa highlighters, men formulan och färgerna är unika och väldigt fina. jag kan verkligen rekommendera dessa för er samlare därute.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Fenty's highlighters är verkligen helt fantastiska!!
nouw.com/ebbaalexandraa
FFRN
FFRN,
Ja visst är dem!😍
nouw.com/ffrn
MirandaBorgBlomquist
MirandaBorgBlomquist,
Så bra inlägg!! Vill ha ALLT!!
nouw.com/mirandaborgblomquist
awamakeup
awamakeup,
Åh så avis!
nouw.com/awamakeup
karinahidalgo
karinahidalgo,
Måste verkligen testa!!
nouw.com/karinahidalgo
FFRN
FFRN,
Ja det måste du!!
nouw.com/ffrn